Imalink verhuist en verkoopt

Jean Marie
0 reactie(s)
Imalink Beervelde

Tekst JMDB - Foto Imalink ©

Het was al jaren een vaste waarde in het dorp van Beervelde maar dat verandert binnenkort. Isabelle De Meyer startte in 2000 en besloot samen met Arne haar ervaring in rekrutering van ICT-consultants om te zetten in een eigen niche binnen de sector. Imalink was geboren.

Ze namen ook deel aan meerdere openbedrijvendagen maar Covid veranderde ook voor hen het businessmodel met oa. thuiswerk. Het logo waar je niet naast kunt kijken zal in de lente van 2024 ook verdwijnen. Voordien waren ze in Zaffelare gevestigd. Een tijd geleden al verhuisden ze ook privé.

bureel Imalink Beerelde

Arne Masureel (Imalink):

“Het kantoor in Beervelde behoort, samen met de 2 appartementen toe aan onze patrimonium vennootschap. Enkel het kantoor zal te koop worden aangeboden. De appartementen zullen tot nader order niet van eigenaar veranderen.

Imalink zet haar volledige activiteiten verder vanuit Sint-Martens-Latem in een gebouw dat perfect aansluit op onze hedendaagse behoeften als Internationaal opererende ICT-dienstenverlener. Vandaag, en na twee volle jaren pandemie, stellen we vast dat de wijze waarop we onze activiteiten uitvoeren zo gigantisch is veranderd dat een nieuwe verhuis wenselijk wordt. De snelheid en nieuwe methodes waarop vandaag wordt gecommuniceerd en samengewerkt tussen ons managementteam, onze consultants en onze klanten en leveranciers leert ons dat het huidige kantoor niet langer op maat is van Imalink. We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze beslissing onze gekende service en werkethiek ten dienste van onze medewerkers, consultants, klanten en leveranciers enkel ten goede zal komen. We houden eraan om alvast alle lokale leveranciers en buren te danken voor de geleverde kwaliteit enerzijds en het goede nabuurschap anderzijds.”