Indigo de Wilde en de monsterpost

Wil je meer weten over de spinmeermin, de ploptopus en andere vreemde, magische en waarschijnlijk gevaarlijke wezens die bij Indigo wonen? Lees er alles over en leer ze kennen in het boek.

Er gebeuren knotsgekke dingen bij Indigo en haar broer thuis. Maar wat wil je ook, met ouders als ontdekkingsreizigers die allerlei vreemde en fantastische wezens willen helpen. Ze sturen deze monstertjes steevast op naar hun thuis, zodat Indigo en haar broertje hun handen vol hebben om voor deze wonderlijke wezens, die net een beetje anders zijn dan normaal, te zorgen.

En intussen moeten ze ook nog eens de argwaan bij hun buren over hun dagelijks leven wegwerken. Wat misschien niet zo vreemd is als er bijtende madeliefjes voor je deur staan?

Het is een rijkelijk geïllustreerd boek geworden, dat ook nog eens een spannend en intrigerend verhaal brengt. Het geheel komt wat druk en chaotisch over, maar is dan ook wat het verhaal is: druk en chaotisch. En kinderen houden ervan. Leeftijdscategorie 7 tot 9-jarigen of om voor te lezen.

Pippa Curnick, de schrijfster is ook de illustrator.  Een Engelse auteur met veel tekentalent en fantasie.

Doe mee met de wedstrijd en antwoord op volgende vraag: welk beroep hebben de ouders van Indigo? Er wordt 1 exemplaar verloot onder de juiste antwoorden. Stuur je antwoord uiterlijk op 28 juli 2022 naar info@lochristinaar.com – Het boek wordt je thuisbezorgd in Lochristi.

Curnick, Pippa. 2022. Indigo de Wilde en de monsterpost. Amsterdam, Luitingh Sijthof. 160 blz. ISBN 978 90 245 9666 9.

Winnaar? Het boek gaat naar H VH in de Fazantenstraat.

Scroll naar boven