KOM

Over KOM kon je al verschillende bijdragen smaken. Het belooft een mooie editie te worden met een grote variëteit. Alle evenementen kunnen nog geboekt worden maar het gaat snel en hier en daar is bijkomende ruimte gecreëerd zodat zoveel mogelijk liefhebbers kunnen genieten.

Een avond met …

Over ‘Een avond met Inge Smedts’ hadden we het al in onze zondageditie. Mario Sandrie sings Big Band is een tweede en de derde is er één met Charlotte De Bruyne en de film Little Black Spiders.

Via deze link ziet u haar tijdens een Cobra-uitzending met Jan Decleir. Hier hebben ze het over de meest recente film ‘Flying Home’ van Dominique Deruddere.

http://www.cobra.be/cm/cobra/videozone/rubriek/film-videozone/140401-mv-jandecleir_charlottedebruyne_dezevendedag

Verwondering: Muziek & Poëzieavond

Erik Lievens, kenner, maar bovenal liefhebber van klassieke muziek, stelde een muzikale hoogmis samen die niemand onberoerd zal laten. Van Schubert, Haydn tot Ravel.

Machteld Moijson en Roger Praet kleden de oorstrelende selectie poëtisch aan.

Verwondering alom, vooral als je weet dat ze dit met overwegend hedendaagse poëzie doen. Dichtwerk van onder andere Max Temmerman en Paul Bogaerts linkt men misschien niet direct aan Bach, doch deze weloverwogen keuzes maken dat verwondering de toehoorders hun deel zal worden.

Een symbiose van woord, muziek en beeld zorgen ervoor dat dit gebeuren beslist een onvergetelijke lenteavond wordt.

Meer informatie: www.lochristinaar.com/nieuws/lochristi-met-hoofd-de-wolken-voeten-op-de-grond

Scroll naar boven