Lekdetect expert in lekdetectie

Ze zijn al meer dan 25 jaar dag in, dag uit actief in de bouwsector.  Het snel opsporen van lekken, oorzaken van geurhinder en thermische onderbrekingen zit in hun genen.  We verwelkomen hen op ons forum en stellen hen graag voor.

Frank Van Wesemael, oprichter van Lekdetect – www.lekdetect.be

Omdat bij ons de klant op nummer 1 staat, gebruiken wij waar mogelijk niet-invasieve lekdetectietools en -technieken. Zo voorkomen wij onnodig breekwerk en extra kosten voor onze klanten. Of het nu gaat om een particuliere woning, een bedrijf of een publiek gebouw, snelheid en kwaliteit staan altijd centraal. Ook een gas – of waterlek, een verstopte riolering, geurhinder of warmteverlies sporen we op zowel binnen als buiten. Dankzij onze jarenlange ervaring en de modernste apparatuur is geen uitdaging te groot. 

www.lekdetect.be  is actief in gans Vlaanderen en altijd snel ter plaatse. Een lek ontdekt? Bel 0800 18 700 en voor je het weet, is het alweer opgelost.

Vanuit de mentaliteit om 'dingen goed te doen”, heeft Lekdetect.be naast de opsporingsafdeling ook nog een herstellingspoot in het bedrijf. Zo kan de firma instaan voor het opsporen van het lek maar ook voor de herstellingswerken nadien. Dit zorgt voor één aanspreekpunt voor de klant, een snelle reparatie en een kleinere factuur.

Er zijn geen verborgen kosten en snelle offertes. Contacteer je Lekdetect.be via mail, dan bezorgt men je binnen het uur een offerte.  Ze hanteren vaste prijzen voor de particuliere markt, maar ook overheidsinstanties en bedrijven kunnen bij hen terecht.

Ze voeren ook een thermische scan uit bij u thuis, op kantoor of in het magazijn. Een professionele detectiecamera kan je ook huren om zo zelf aan de slag te gaan.

Hoe gaat Lekdetect te werk?

Stap 1: zoeken naar de oorzaak. Lekdetect vindt altijd het probleem. Dankzij hun kennis en high-tech apparatuur (zoals rookgeneratoren, waterkleuringen en infraroodcamera's) vinden ze het lek zonder breekwerk. Tot op de centimeter duidt de firma de plaats van oorsprong of het lek aan.

Stap 2: rapportage voor je verzekering. Je ontvangt een rapport van de bevindingen. Zo kan je (in de meeste gevallen) de kost recupereren. Je verzekering zal dan ook de herstellingswerken betalen.

Stap 3: Lekdetect analyseert het probleem en repareert tot slot volgens de regels van de kunst. Loodgieterswerk, plakwerk, vloeren, … Ze klaren de klus.

Meer info? www.lekdetect.beinfo@lekdetect.be – 0800 18 700 – Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge – BTW BE0469 510 286

Scroll naar boven