Nieuws

Jean Marie
0 reactie(s)
Jonas Van de Steene gezondheidsproblemen

© Bennie Vanderpiete

Jonas stuurde een bericht richting zijn supporters. Omwille van gezondheidsperikelen komt hij dit jaar niet meer in actie.

Jean Marie
0 reactie(s)
Kringwinkel Lochristi Oxfam Wereld Winkel

© JMDB

Het huurcontract loopt eind april 2019 ten einde en werd door de eigenaar niet verlengd. De winkel is nu 8 jaar open (Dorp Oost 152a) en recent verhuisde ook Oxfam Wereld Winkel (OWW) naar die plek nadat jeugdhuis Lodejo sloot.

Bennie
0 reactie(s)
Zeveneken - Ingrijpende herinrichting N70

In 2019 wordt de N70 in Zeveneken heraangelegd. Deze namiddag stelde “Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen” de plannen voor. Ter hoogte van Zavel - voor het binnenrijden van Zeveneken richting Lokeren - komt een rond punt.

Jean Marie
0 reactie(s)
Eco Expo Lochristi 2018 Orphanimo

© Bennie Vanderpiete

In en rond Orphanimo was het heerlijk toeven dit weekend. Vijftig standhouders op de beurs die eco en duurzaam op de lokale kaart zetten. 

Jean Marie
0 reactie(s)
politie lochristi

De politie maakt elk jaar zijn rapport op. Van loslopende dieren en drugs plantages tot meer bekend zoals de vele ongevallen, drugs, alcohol en snelheid.

Jean Marie
0 reactie(s)
Bouwmaterialen De Wilde Beervelde

© JMDB

Het gemeentebestuur heeft een planologisch attest goedgekeurd dat de uitbreiding van deze firma in Beervelde mogelijk maakt. Het familiebedrijf is sinds drie generaties gevestigd in de Toleindestraat. De uitbreiding is zeer tegen de zin van CD&V. 

Machteld Moijson
0 reactie(s)
Ann Deman Patrick Villas

© JMDB

The Latem Gallery resideert tijdens de maand juni - van 1 tot en met 25 juni - in de Hoekskensstraat 126 in Lochristi. Op vrijdag en maandag is de tentoonstelling open van 14 tot 18 uur en op zaterdag en zondag kan je langsgaan van 11 tot 18 uur.

Bennie
0 reactie(s)
Jonas Van de Steene Belgisch kampioen 2018 Derune

© Bennie Vanderpiete

Zaterdag vond in Deurne het Belgisch kampioenschap G-wielrennen plaats. In de wedstijd voor de handbikers ook Jonas Van de Steene aan de start die er – met succes – zijn Belgische titel verdedigde.

Bennie
0 reactie(s)
Jonas Van de Steene Belgisch kampioen

© Bennie Vanderpiete

Deze namiddag vond - voor de tweede keer - het Belgisch kampioenschap G-Wielrennen in Deurne plaats. Bij de handbikers en de driewielers reden de 5 categorieën (MH 1 tot MH5) samen hun wedstrijd. Voor Jonas Van de Steene was het de eerste race na de wereldbeker in Oostende, waar hij moest opgeven doordat hij nog teveel hinder ondervond van een ziekte.

Jean Marie
0 reactie(s)

Zondag 27 mei was het zover. Lochristi heeft zijn eerste deelauto en die staat op de hoek van N70 en Bosdreef.

Pagina's