Lochristinaar 10 jaar – met “verjaardagsspuksels”

Het begon op 19 april 2010 toen de aftrap gegeven werd van ons forum, toen nog LO’s4 genaamd. Dat wilden we eerst in mei vieren maar COVID-19 besliste er anders over. Ook 6 september 2020 moesten we annuleren.

Evarist, Jan en Jean Marie zijn er al van bij de start bij. Bennie en Machteld zijn er nadien bij gekomen, al mogen we Claudine, Annick, Evy en Marleen zeker niet vergeten, die de laatste tijd ook meerdere bijdragen fotografisch vastlegden of schreven. In de loop der jaren waren er nog veel gastschrijvers, te veel om ze allemaal op te lijsten.

Partner-sponsors zijn heel belangrijk. Sommigen zijn er al van het eerste uur bij. Onze lezers en hun reacties zijn onze spiegel en voelsprieten om steeds bij te schaven.

Wanneer we onze verjaardagsreceptie kunnen laten doorgaan, is nog koffiedik kijken maar we hopen dat het in het voorjaar 2021 eindelijk wel lukt. Driemaal is scheepsrecht.

We hopen jullie ook de volgende jaren dat nieuws en die weetjes eigenzinnig anders te brengen via de site, facebook en instagram.

Spuksels “10 jaar Lochristinaar”

Evarist Ganzelever, tot slot, maakte naar aanleiding van deze 10de verjaardag een speciale “Spuksels”.  Veel luisterplezier.

 

Scroll naar boven