Music for Life: Wat doet u voor De Warmste Week?

Bennie
0 reactie(s)

De week voor Kerst wordt ook dit jaar de Warmste Week. Van 18 tot 24 december mag Vlaanderen zich weer opmaken voor een stroom aan solidariteitsacties. En ook dit jaar zal de Warmste Week van Music For Life plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

In Lochristi werden in 2017 heel wat acties op touw gezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Er was uiteraard LoLa4Life, het loopevenement van Laarne - over Lochristi – naar Music for Life in Wachtebeke. Zo’n 330 lopers namen deel. De hele actie bracht uiteindelijk 52.505 euro op. Daarvan kreeg het kinderkankerfonds Koester meer dan 18.000 euro.

Lochristinaar maakte heel wat publiciteit voor deze actie en bracht ook uitgebreid verslag uit. Maar we schreven bijvoorbeeld ook over “Run for Life” van de VBS St. Jozef,  “Cookies for Life” of “Lights for Janne”. JH Lodejo opende zijn deuren en steunde “U/Run for Project U/Turn” en de opbrengst van de “De Warmste boerenmarkt” ging naar de “Private stichting Emilie Sanders”.

Ondertussen zagen we op de sociale media al wat publiciteit voor acties die dit jaar plaatsvinden.
Zet u zich dit jaar ook in voor het goede doel? Plannen jullie een actie die eens “in de spotlights” mag gezet worden of waarover we verslag kunnen uitbrengen?

Laat het ons weten!

Mail naar info@Lochristinaar.com en zeg ons wat u gaat doen en wanneer en wie we mogen contacteren. Wie weet zijn we dan zelfs aanwezig als uw heel persoonlijke “flame” oplicht in Puyenbroeck?