Muziekschool Lochristi verovert opnieuw NTGent

Muziekschool Lochristi vzw maakt de schouwburg NTGent onveilig op 23, 24 en 25 mei met hun Musical Footloose.

Muziekschool Lochristi vzw mag ondertussen 25 kaarsjes uitblazen. Dat is natuurlijk een schitterende reden om te feesten. Ondertussen is het de derde keer dat de Muziekschool een musical uitvoert. Vijf jaar geleden traden ze voor de eerste keer op in NTGent met ‘The Wig’.

Ditmaal wordt het dus Footloose, een dans- en swingmusical waar het dynamische en eigentijdse karakter van deze muziekschool helemaal naar voor komt. Alle deelnemers komen uit ‘eigen kweek’ , ondersteund door een professioneel live-orkest en een extern koor Malaika uit Lokeren die de muzikale omlijsting verzorgen.

In totaal zullen er meer dan 100 acteurs – muzikanten – .. op het podium staan! Persoonlijke headsetversterking, professionele technische omkadering en een leuk eigentijds decor en verzorgde kostumering maken het plaatje compleet.

Ze zien het groots. Zo hebben ze ‘celebrity-peter‘ Bert Verbeke achter zich, die zijn wortels heeft in de school.

“ De huidige musicalrichting is namelijk door hem destijds -7 jaar geleden- samen met Debbie Crommelinck, opgericht. De affiche is het resultaat van een wedstrijd waar deelnemers de kans kregen om een ontwerp op te stellen, met als hoofdprijs een iPad mini en een combiticket voor een festival naar keuze. Met meer dan 40 deelnemers is deze een groot succes gebleken.”

Creativiteit troef in Lochristi en omstreken en dat kan je genieten op 23, 24 en 25 mei 2014 in NTGent! Tickets kan je bestellen via www.musicalfootloose.beinfo@muziekschoollochristi.be.

Scroll naar boven