Naai- en strijkatelier viert tiende verjaardag

Het naai- en strijkatelier van het OCMW startte op 1 oktober 2002 als een zeer kleinschalig initiatief in de kelder van het woonzorgcentrum Sint-Pieter. Vandaag is dit een heel veel gevraagde dienstverlening met drie halftijdse medewerkers in een apart atelier in de Schoolstraat 40.

Tien jaar naai- en strijkatelier zou niet mogelijk zijn zonder al die klanten natuurlijk. Daarom wil het atelier ons laten meevieren tijdens de verjaardagsweek van 1 tot en met 5 oktober.

Elke klant wordt dan getrakteerd op een drankje en ontvangt een kleine attentie. Nieuwe klanten zijn natuurlijk welkom.

De inwoners van Lochristi appreciëren de dienstverlening van het naai- en strijkatelier. Dat blijkt duidelijk uit het steeds groter wordend klantbestand. Dat er niet alleen gestreken wordt, maar ook naaiwerk wordt verricht, is duidelijk een pluspunt voor ons atelier.

Voor wie een vriend(in) of partner eens wil ontlasten van huishoudelijk werk?

Geen probleem, er zijn cadeaubons naar keuze verkrijgbaar.

Het OCMW wil graag alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij al 10 jaar stellen in de medewerkers van dit  atelier.

Voor mensen met een beperkt inkomen is er een sociaal tarief mogelijk.

Wij doen er zelf ook beroep op en kunnen dit initiatief alleen maar in alle tevredenheid toejuichen. In een artikel over het OCMW jaarboek besteedden we er ook aandacht aan.

Zie: www.lochristinaar.com/nieuws/jaarverslag-2011-ocmw 

Scroll naar boven