Nog enkele plaatsjes voor de 21ste quiz GBS Beervelde

Bennie
0 reactie(s)
Quiz Beervelde 2022 © GBS Beervelde

Tekst Bennie Vanderpiete © Affiche GBS Beervelde

GBS Beervelde kon gedurende 2 jaren de ouders en leerlingen niet verwelkomen op een schoolfeest. Corona, u weet wel. Maar dit schooljaar kunnen ze in de Kloosterstraat terug aanknopen met de traditie en ook hun jaarlijkse quiz terug organiseren.

Die “21ste algemene quiz” vindt op 10 juni 2022 om 20 uur plaats in de tent die – in het kader van het schoolfeest – op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool (Kloosterstraat 4, 9080 Lochristi) zal staan. Ook deze keer kunnen ploegen van 4 personen hun algemene kennis testen aan de hand van vragenreeksen over zeer uiteenlopende onderwerpen, opgesteld door de leden van quizploeg Kwistetwel. En wie in het verleden al deelnam weet dat ze daarbij steeds origineel en actueel uit de hoek komen.

Meedingen naar de overwinning of als gelegenheidsquizzer gewoon een leuke avond beleven? Het kan allemaal in Beervelde en de opbrengst vloeit volledig trug naar de school en de kinderen.
In de tent is plaats voor 60 ploegen. Op dit moment schreven zich al 55 teams in. Vlug zijn is dus de boodschap. Er wordt ook een reservelijst aangelegd voor het geval er toch nog een ploeg zou afzeggen.

Deelnemen kost 20€/ploeg en dat betaalt u deze avond zelf aan de ingang. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar leen.temmerman@gbslochristi.be met daarin de ploegnaam, de contactpersoon en uw telefoonnummer. U ontvangt dan een bevestigingsmail

Quiz Beervelde 2022 © GBS Beervelde