Officiële opening wandellus “Honden welkom”

Jean Marie
0 reactie(s)
Officiële opening wandellus “Honden welkom” Heidebos

Tekst JMDB - Foto NP An-Sofie Obrie ©

Op verzoek van heel wat hondenliefhebbers kreeg Natuurpunt de vraag een extra wandellus uit te tekenen voor bezoekers met een hond. Eerder waren honden aangelijnd enkel op de gele wandeling toegestaan.

Begin 2021 heeft NP vanaf parking 2 – kant Wachtebeke Heidebos - een nieuwe wandellus gecreëerd waar het toegelaten is om met een aangelijnde hond een luchtje te scheppen. Deze wandeling is gemarkeerd met blauwe en oranje bordjes. De twee lussen van elk iets meer dan 2 km kunnen makkelijk samen worden uitgevoerd.

Door de coronapandemie kende het officieel inwandelen helaas een vertraging. Daarom zal op zondagvoormiddag 5 december 2021de eerste tocht doorgaan in samenwerking met de hondenschool "Dog’s Dream" te Wachtebeke, waar de wandeling ook start.

Iedereen is welkom met of zonder hond voor een tocht van ongeveer 5 km. Aansluitend kan er in het lokaal van Dog’s Dream een drankje genuttigd worden. Maximaal 40 personen.

Inschrijven?

www.natuurpunt.be/agenda/officiële-opening-nieuwe-wandellus-heidebos-honden-welkom-inschrijven-verplicht-50441 - Medeorganisator www.dogs-dream.com Contact Dog’s Dream vzw Gerdy Van der Eecken - gerdy.van.der.eecken@telenet.be

Waar? Dog’s Dream, Hoogstraat 2, 9185 Wachtebeke op zondag 5 december 2021 om 10 uur