Ontmoetingsnamiddag Oekraïne in het Park

Op 24 april 2022 van 13.30 tot 17 uur wordt een ontmoetingsnamiddagdag georganiseerd voor Oekraïense vluchtelingen in het koetshuis van het Park van Beervelde.

Alle Oekraïense gezinnen en hun gastgezinnen, die verblijven in Lokeren, Beervelde, Lochristi en randgemeenten zijn er welkom. Ook zij, die hen willen helpen, mogen langsgaan.

Ontmoetingsdag Oekraïne Park Beervelde

Sandra Verhoeven uit Zeveneken nam lokaal het initiatief en graaf Renaud, die al mama Tatiana Krasavina en haar 2 zoontjes opvangt, stak er samen met zijn team hun schouders onder.

Het wordt een ontmoetingsnamiddag om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en vooral te genieten van een aangename namiddag. Voor de kinderen zal er een paaseierenzoektocht zijn en is er animatie aanwezig.

Op het terrein zal er een pop-up store open zijn waar kledij (jongenskledij nodig!), speelgoed en verzorgingsproducten kunnen uitgekozen worden. Vanaf nu tot 24 april mag iedereen tussen 8.30 en 17 uur dergelijke producten naar het secretariaat van het Park van Beervelde, Toverstraat brengen.

Ontmoetingsdag Oekraïne koetshuis Park Beervelde

“We willen vragen aan de genodigden om samen met hun gasten creatief de keuken in te duiken en ons te verassen met lekker gebak. Zo leren we elkaars gewoontes kennen. We zorgen voor koffie, thee en een verfrissend drankje.”

Inschrijven

Om alles in goede banen te kunnen leiden, vragen ze om in te schrijven via mail aan info@parkvanbeervelde.be met vermelding van het aantal personen (volwassen en kinderen (+leeftijd)) en/of jullie gebak meebrengen. Telefonisch bereikbaar via 09 356 81 82 van 8.30 tot 17 uur.

Ze kijken er alvast naar uit om veel Oekraïners en hun gastgezinnen te leren kennen en hopen op jullie aanwezigheid.

Zie ook FB https://www.facebook.com/groups/663291668189003

Scroll naar boven