Ook ontbijt 4 Uren Run & Bike mag niet doorgaan

Nadat de organisatie van de 4 Uren Run & Bike eerder toestemming kregen van de het gemeentebestuur voor het organiseren van een ontbijt-aan-huis, kwam vrijdagnamiddag het bericht dat het evenement toch niet mag plaatsvinden.

De gemeentelijke veiligheidscel besloot in een extra zitting o.m. dat de reguliere en de niet-reguliere werking van feitelijke verenigingen en vzw’s moet geschorst worden, en dit alvast tot en met 11 november. Daardoor mag ook de onbijtactie van de 4 Uren Run & Bike niet doorgaan. Men kon er ontbijten bestellen die dan op 8 november aan huis zouden geleverd worden (of die men kon afhalen aan een drive-in aan op de terreinen van Floréac).

Iedereen die al een ontbijt besteld had, zal persoonlijk per mail op de hoogte gebracht worden van de afgelasting. Alle gelden worden tegen uiterlijk 11 november teruggestort.

Een en ander valt te lezen op de Facebookpagina van de organisatie en ook de website wordt aangepast. De inschrijvingsmodule werd al gedeactiveerd

De organisatie van de 4 uren Run & Bike bedankt alvast de 61 inschrijvers die – in het totaal – al 181 ontbijten besteld hadden. Dirk Everaert en zijn team overwegen nu om in het voorjaar van 2021 – als de omstandigheden het dan toelaten – de ontbijtactie te hernemen. Dan zal ook het kunstwerk van Griet Vangampelaere geveild worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Scroll naar boven