Paaseierenzoektocht

Op zaterdag 2 april gaat de Paaseierenzoektocht van Joepla weer door. Het wordt zoals een zomerse speelplein dag met animatie, activiteiten, begeleiding, sfeer, paaseitjes natuurlijk en een leuke voorstelling.

Tussen 15.30 en 16.20 uur genieten alle kinderen van poppentheater. Dan dwarrelen ook de eitjes naar beneden en nadien kan de zoektocht beginnen. De paaseitjes worden daarna herverdeeld, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

In deze voorstelling van poppentheater ‘Het Circus Sikkepit’ ontmoeten de kinderen Max De Muis en Karel De Kip. Zij gaan samen op zoek naar verdwenen circusattributen.

Poppentheater Hendrick De Vos brengt verhalen van alle continenten mee. Hij brengt zijn poppen tot leven om zijn verhaal te kunnen brengen, met livemuziek, dans en humor.

De aanwezigheid van de ouders is niet gewenst zodat iedereen vrij en vrolijk kan spelen. Ze gaan met alle kinderen om 15.20 richting de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool, waar de voorstelling plaatsvindt. Ouders zijn vanaf dan welkom.

Ze stellen voor dat ouders, die willen aansluiten, om 15.20 op de speelplaats van GBS paraat staan.

Praktisch

Wanneer? Zaterdag 2 april 2022 – aanmelden tussen 13 en 13.30 uur. Daarna gaat de poort dicht.

Waar? Jeugdlokalen Orphanimo via Koning Boudewijnlaan. Kleuters (4-6j) links van de bib (kleuterschool), middengroep (6-12j) rechts van de bib.

Prijs? 2 euro/kind. Voorstelling, drankje, koek & paaseieren inbegrepen. Online betalen bij de inschrijving. Inschrijven via www.lochristi.be/activiteiten . Dat kan t.e.m. vrijdag 1 april om 23.59 uur.

Joepla vraagt nadrukkelijk om in te schrijven. Ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13 uur. Niet ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13.20. Breng een duurzaam zakje mee voor de paaseitjes. Meer info 09 355 65 66 of speelpleinjoepla@lochristi.be

Scroll naar boven