Pannenkoekenverkoop oudercomité GBS Lochristi

Bennie
0 reactie(s)
OC GBS Lochristi Pannenkoekenverkoop

Smullen voor het goede doel” dacht het oudercomité van GBS Lochristi. Zij verkopen, nog tot en met 19 oktober, pannenkoeken en steunen zo de leerlingen.

Corona speelt ook het oudercomité van GBS Lochristi parten. Elk jaar opnieuw organiseren zij een handvol activiteiten om zo geld in het laatje te krijgen ten voordele van de leerlingen de gemeentelijke basisschool. Denk maar aan sport op zaterdag, de turnzakken voor de leerlingen van het 1ste leerjaar, de klasfoto, oog voor lekkers enz.

Ten gevolge van de maatregelen in het kader van Covid-19 werd de zaklampentocht in maart afgelast. Het schoolfeest in mei, met de dansvond, kon niet plaatsvinden en er is ook geen quiz in oktober. En het schooltoneel - ondertussen een vaste traditie - zal vermoedelijk een jaartje moeten rusten.

Daarom plant het oudercomité van GBS Lochristi nu een pannenkoekenverkoop. Het team rond voorzitter Maarten Schelfaut verkoopt Beauvoordse pannenkoeken, gebakken volgens aloude traditie met verse boter en melk.  Een pakje van 500gr bevat 9 stuks en kost slechts 5 euro.
De pannenkoeken kan u online bestellen via volgende link  https://www.gbslochristi.be/index.php/2020/10/06/pannenkoekenverkoop/.

Bestellen kan nog tot en met maandag 19 oktober. De pannenkoeken kunnen daarna op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool afgehaald worden op donderdag 29 of vrijdag 30 oktober, tussen 18 en 21 uur. Wie hiervoor kiest zal bij de bestelling een tijdsslot moeten opgeven om zo de afhalingen te spreiden en coronaproof te laten verlopen. U wordt dan ook vriendelijk verzocht om een mondmasker te dragen.

Maar u kan de bestelde pannenkoeken ook thuis laten brengen. Voor slechts 1 euro wordt de lekkernij op zaterdag 31 oktober bij u aan de deur geleverd. Ideaal voor een lekkere Halloween-avond. En wie er langer, of later, van wil genieten: de pannenkoeken kan u tot 2 weken bewaren in de koelkast of zelfs invriezen.

Dus.. vlug bestellen: 
https://www.gbslochristi.be/index.php/2020/10/06/pannenkoekenverkoop/.
 

(Foto: OC GBS Lochristi ©)