“Paradise Down by the Lake” nog tickets voor slechts 4 dagen.

Bennie
0 reactie(s)
Paradise Down by the Lake © Paradise City

Tekst Bennie Vanderpiete © Foto Paradise City

De verkoop van tickets voor “Paradise Down by the Lake” liep als een sneltrein. Er worden heel binnenkort nog tickets voor 4 dagen verkocht. Voor een eventuele uitbreiding van het event moet er eerst duidelijkheid zijn i.v.m. de coronamaatregelen

Indien de coronamaatregelen het toelaten vindt de 2de editie van “Paradise Down by the Lake” van 1 mei tot 6 juni plaats op de vijver in het Park van Beervelde.
Ons artikel waarmee we dit evenement aankondigden werd massaal aangeklikt en gedeeld. Voor wie het nog eens wil nalezen, of sfeerbeelden van de 1ste editie in Drogenbos wil bekijken, volstaat het op deze link te klikken: https://www.lochristinaar.com/nieuws/park-van-beervelde-ontvangt-paradise-down-lake

Paradise Down by the Lake © Paradise City

Nog tickets voor 4 dagen

In de periode van 1 mei tot 6 juni zijn er in het totaal 19 sessies van het event voorzien.
De tickets vlogen woensdagnamiddag de deur uit. Geïnteresseerden kwamen daardoor soms in een wachtrij terecht. “Deed me even denken aan Tomorrowland” postte iemand op instagram.
Al na enkele uren prijkte achter 15 data het bordje ”SOLD OUT” of dus “uitverkocht”.
Maar er is hoop voor wie nog geen ticket kon bemachtigen. De line-up voor vrijdag 21 mei, zondag 23 mei, zaterdag 5 juni en zondag 6 juni ligt nog niet definitief vast. En daarom konden voor die dagen nog geen vlotten gereserveerd worden. Zodra de artiesten en deejays voor die 4 data hun deelname bevestigen, zullen ook die tickets aangeboden worden. Regelmatig een kijkje nemen op de website dus ( https://www.paradisedownbythelake.be/ ).

Paradise Down by the Lake © Annick Gentier

Meer vlotten of meer data?

Op onze vraag of men – gezien het grote succes – overweegt om meer vlotten te voorzien of bijkomende data te plannen, antwoordde organisator Gilles De Decker: “Onze focus ligt nu eerst een vooral op het neerzetten van 19 kwalitatieve edities neer te zetten. We willen uiteraard graag uitbreiden en meer data voorzien. Maar er is vandaag zoveel onzekerheid t.g.v. Covid dat we liever wachten met een eventuele uitbreiding tot wanneer er meer duidelijkheid is”. 

(Foto's © Paradise City en Annick Gentier)