Park van Beervelde: “Bootje varen” met Sven De Ridder en Miss België 2018

Bennie
0 reactie(s)
Park van Beervelde Telenet -  © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

Ging u recent wandelen in het Park van Beervelde en zag u er 2 vlotten? Of spotte u bekende gezichten in Beervelde? Dat heeft alles te maken met de lancering van ONE van Telenet.  

Normaal gezien had overmorgen, zaterdag 1 mei, Paradise Down by the Lake van start moeten gaan. Maar zoals u eerder deze week hier kon lezen, wordt dit evenement omwille van de coronamaategelen noodgedwongen uitgesteld tot (vermoedelijk) juli. Toch dobberen er ondertussen al 2 vlotten rond op de grote vijver van het Park van Beervelde.

Park van Beervelde Telenet -  © Bennie Vanderpiete

Een en ander kadert in de lancering van ONE. Dat is een nieuwe verbinding die Telenet sinds 27 april aanbiedt. Een verbinding waarbij Wifi en 4G één worden en je niet op je dataverbruik hoeft te letten. Voor de promotie van dit nieuwe product sloeg de netwerkprovider de handen ineen met Paradise Down by the Lake. Het biedt de hele maand mei gratis te boeken vlotjes aan op de vijver van het Park van Beervelde.

Park van Beervelde Telenet -  © Bennie Vanderpiete

Coronaproof – binnenkort bijkomende data

De promotiecampagne in het Park van Beervelde is een “business event” en geen “publiek event”. Een speciale toelating was dus niet nodig, maar alles wordt uiterst coronaproof georganiseerd. Er zijn ook slechts 2 vlotten. Die zijn eigenlijk gebouwd voor 8 mensen. Maar doordat men ook een TV met groot scherm installeerde en heel wat comfort voorzag, is het aantal opvarenden beperkt tot 5 personen. De vlotten worden – gedurende de maand mei - ’s namiddags ter beschikking gesteld gedurende 4 tijdvakken van 2,5 uur. Iedereen kon sinds eergisteren gratis een tijdslot reserveren via de website van de provider. Alle beschikbare plaatsen waren in een mum van tijd volgeboekt. Toch is er nog hoop, want binnenkort worden er bijkomende data opengesteld. Hou dus zeker de website in de gaten (https://one2go.telenet.be/nl/).

Park van Beervelde Telenet -  © Bennie Vanderpiete

One Experience en tal van mogelijkheden

De netwerkprovider biedt – terwijl men ronddobbert - 2 uur lang de draadloze internetverbinding aan. Het geeft je mogelijkheid om een film te bekijken op het grote scherm op je vlot of om er te telewerken. De party animals kunnen via de meegeleverde koptelefoons al dansend genieten van de silent disco. En wie het liever sportief houdt vindt ongetwijfeld zijn gading in de online sportsessie met Zeger van Noten, bekend van kamp Waes. Je kiest dus helemaal zelf hoe je je “one experience” invult.

Park van Beervelde Telenet -  © Bennie Vanderpiete

Celebs en influencers

Deze week zijn de vlotten nog voorbehouden voor een aantal celebs en influencers. Zo kan u er de komende dagen onder meer Kim Van Oncen (momenteel te zien in “dertigers”) TikTokker Jasper Donkers en Laura Lynn spotten. Actrice en model Lize Feryn (recent nog te zien in “Beau Séjour 2”) kwam dinsdag varen.

Park van Beervelde Telenet -  © Bennie Vanderpiete

Lochristinaar.com was er gisteren bij toen Angelina Flor Pua (Miss België 2018, model en pilote) en acteur Sven De Ridder (o.m. Fair Trade) kwamen dobberen. Angelina kwam met drie vrienden en Sven De Ridder had zijn jongste dochter mee. Het roeien was best vermoeiend, zeker met de wind die de vlotten naar de oever blies. “Maar hier schijnt de zon even hard als op het water” klonk het op bij de aanwezigen.
Zin om ook eens te spelevaren? Houd dan zeker de website van Telenet in de gaten (https://one2go.telenet.be/nl/).

Fotoreeks

Even de sfeer opsnuiven kan met onderstaande fotoreeks (klikken op foto om de reeks te openen). Veel kijkplezier .