Primeur – Zorgautomaat in Dorp West

Jean Marie
0 reactie(s)
zorgautomaat LM mutualiteit

Tekst JMDB - Foto Bennie Vanderpiete

De Liberale Mutualiteit heeft niet allen verbouwd maar installeerde ook zijn eerste zorgautomaat. Je kan er terecht voor krukken, bloeddrukmeter, afkolf toestel, incontinentiemateriaal en andere hulp- en verzorgingsmiddelen en dat haal je allemaal van achter de betaalmuur.

Er zijn verschillende mogelijkheden om allerlei hulp- en verzorgingsmiddelen af te halen, te bestellen of aan huis te laten leveren.  De zorgautomaat in Dorp West 105 kan hierbij een welkome aanvulling zijn.

Cathy De Waele –Alg Dir LM Oost-Vlaanderen

‘’Vooral als je dringend iets nodig hebt is de zorgautomaat ideaal. Ik denk aan een aerosolapparaat of babyluiers. Mama’s die net bevallen zijn en borstvoeding geven vinden er een afkolftoestel en een borstverzorgingsset. Ook voor krukken, incontinentiemateriaal, een bedpan, bed fles, bloeddrukmeter, een douchehoes voor arm of been kan je in de automaat terecht. “

Betalen doe je met de kaart (contante betaling niet mogelijk) en je kan ook bestellen. Na betaling ontvang je een klantencode waarmee de bestelling kan worden opgehaald.

De producten zijn beschikbaar voor iedereen, ook voor niet-leden van de Liberale Mutualiteit al krijgen leden 15% korting.

zorgautomaat LM mutualiteit Lochristi