Rode Duivels slapend verwend

Jean Marie
0 reactie(s)
Sleeplife

Ze moeten natuurlijk ook rusten en slapen al die Duivels en elk van hen is uniek. Ergosleep ontwikkelde lattenbodems en boxsprings, die in combinatie met matras en hoofdkussen worden afgestemd op het slaapprofiel van elk.

Slapen op maat van je lichaam? Dat kan niet persoonlijker zijn. De Rode Duivels zijn alvast fan van Ergosleep. Tijdens het WK in Rusland slaapt elke speler op zijn gepersonaliseerde bed onder het motto ‘ Een goed uitgerust lichaam presteert nu eenmaal beter’.

Wil jij net als de Rode Duivels slapen? Ontdek dan jouw SLAAP-DNA in de Sleeplife-winkel in je buurt en slaap binnenkort op jouw persoonlijk bed van Sleeplife in Oostakker.

Dit hoogstpersoonlijke - op en top ergonomische slaapsysteem - verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder. Je ervaart het gevoel van perfecte ondersteuning, slaapt voelbaar beter, hebt minder last van rugpijn, bent overdag minder vermoeid en wordt uitgerust wakker. Bye bye slapeloosheid.

In elke Sleeplife winkel vind je een Ergosleep-belevingsstudio. In deze gezellige cabine vragen ze je om plaats te nemen op een bed. We brengen je gewicht, lichaamsbouw, favoriete slaaphouding en lichaamsprofiel met digitale perfectie in kaart. Je ervaart het gevoel van correcte ondersteuning. De basis voor een goede nachtrust.

Klaar voor een unieke ervaring? Laat je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA volgt.

Ook de twaalfde man of vrouw kan zijn SLAAP-DNA kennen, net als de Rode Duivels. Verder informatie www.sleeplife.be en ’t is vlakbij de R4 - Sleeplife Gent-Oostakker.