Sneukelwandeling met Luein

Jean Marie
0 reactie(s)
Sneukelwandeling met Luein

© JMDB

Luein nodigt iedereen op 23 november 2018 uit voor de eerste muzikale sneukelwandeling. Het wordt een avondtocht met licht, warmte en gezelligheid als rode draad.

Starten kan in Saloon Redbarn in Zaffelare - Dorp 73 tussen 17.30 en 20 uur. https://www.linedance-redbarnsaloon.com/

De tocht van ongeveer 6 km zal 5 sneukel-stopplaatsen aandoen, zodat op het eind van de wandeling een volledig menu - van aperitief tot dessert - aangeboden wordt. Op elke stopplaats zal een live-muziekbandje voor extra sfeer zorgen.

Met een sneukel, een drankje en veel warmte, geniet elke deelnemer van een aangename avond. Na de wandeling is er de mogelijkheid nog even uit te rusten, bij te praten of een dansje te plaatsen in Saloon Redbarn met een laatste sneukel, de gepaste animatie en drankjes.

Luein sneukelwandeling

Deelnemen kan, na inschrijving op evenementen@luein.be, voor 12.50 euro per volwassene en 8.50 per kind tot 12 jaar. De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van de totaalsom op rekeningnummer BE85 4450 5806 8106 en dat kan nog tot 13 november.

Wie ter plaatse inschrijft, kan dit enkel voor de wandeling -zonder sneukelen - voor 5 euro.

Aangezien het rond die periode al vroeg donker is en ze voor een landelijk parcours gekozen hebben, is het misschien wel raadzaam een zaklamp mee te nemen. Het parcours is haalbaar met buggy of rolstoel. Luein laat ook weten niet aansprakelijk te zijn voor eventuele ongevallen.