Sporta Zeveneken voetbalt en kaart

Jean Marie
1 reactie(s)

Het programma van Sporta geven we graag mee met het woord van Peter De Grauwe.

Voetbal

Sporta Zeveneken is op zoek naar enkele gemotiveerde spelers om haar ploeg uit te bouwen en te versterken. De club bestaat 54 jaar en bij de club gaat men er prat op dat voetbalplezier primeert boven prestatiedrang en geldgewin. De fair-play beker en medailles voor iedere speler mochten we dan ook 2 jaar na elkaar ontvangen. Voetbal is hier ook perfect te combineren met eventueel ploegenwerk. Sporta is actief bij de KVV (Koninklijk Vlaamse Voetbalbond), waarin vroeger zowat alle clubs uit de streek hun eerste stappen hebben gezet. Sporta heeft de stap naar het KBVB echter niet gezet en is dit verbond steeds trouw gebleven.

De competitie in de KVV start vanaf september en de competiewedstrijden worden op zondagnamiddag gespeeld tegen 14 ploegen. Om de club verder uit te bouwen en de ploeg te versterken zoekt Sporta voor het komende seizoen nog gemotiveerde spelers ouder dan 18 jaar. Wie zijn conditie wil aanscherpen kan contact opnemen met Peter De Grauwe via degrauwepeter@skynet.be Geïnteresseerden kunnen ook langskomen op een training. Sporta Zeveneken traint vanaf begin augustus 2x per week op dinsdag en donderdag om 19 uur.

Wie met de club wil kennismaken, kan ook een kijkje nemen op de facebookpagina van de club www.facebook.com/#!/sporta.zeveneken?fref=ts

Kaartingen

Sporta Zeveneken kaart ook dit seizoen en de kaartingen 2014 / 2015 gaan door op zaterdag 20 september - zaterdag 18 oktober - zaterdag 15 november - zaterdag 20 december - zaterdag 21 februari en tenslotte op zaterdag 21 maart 2015.

Aanvang 19.30 uur STIPT 1e 40 € Gratis inleg 2 € 2e 20 € Gratis inleg 2 € en dit alles Sint-Elooistraat 86 9080 Zeveneken.