Spuksels: “5 jaar VROB”

Bennie
0 reactie(s)
© Evarist Ganzelever Lochristinaar Spuksels

© Evarist Ganzelever

VROB bestaat 5 jaar. En die heuglijke gebeurtenis wou de Lootse evenementenradio niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar corona strooit roet in het eten, waardoor de geplande festiviteiten moeten worden uitgesteld.

Dit weekend ook geen mobiele studio op de parking van de Delhaize. VROB is deze keer - tot zondagavond nog - enkel online te beluisteren via de webstream (www.vrob.be), deels met vooraf opgenomen programma’s.

En ook Evarist Ganzelever is - met dezelfde hardnekkigheid als het coronavirus - terug van de partij. In zijn “Spuksels” heeft hij aandacht voor het 5-jarig jubileum van de evenementenradio.
“Een half decennium lang produceert VROB een authentiek geluid en vervoert de luisteraars doorheen droge zomers, natte winters en… lockdownperiodes. En dan zijn deze good feeling superverspreiders erg welkom” aldus de Zaffelaarse woordkunstenaar.
Maar luistert u vooral zelf naar de nieuwste “Spuksels” van Evarist. Op VROB tijdens “The Boss Choice” omstreeks 16 uur, of door onderaan dit artikel op het pijltje te klikken. Veel luisterplezier.