Spuksels: “Geen goede voornemens, maar…”

Bennie
0 reactie(s)
Spuksels Lochristinaar © Evarist Ganzelever

© Evarist Ganzelever

Het coronajaar 2020 is voorbij. En nadat er bubbelgewijs met champagne getoast werd, is het nu tijd voor de “beste wensen”. Dat mag de hele maand januari, al moet het nog steeds zonder 3 kussen. Evarist doet het alvast erg veilig - via de radio - maar met een verrassende boodschap.

Dit jaar toch liever geen goede voornemens voor Evarist Ganzelever. “Goede voornemens zijn voor pasgeborenen en dagdromers” aldus onze Lootse woordkunstenaar. En dus wenst de Zaffelaarse dorpsdichter aan zijn medemens vooral zaken die hen niet moeten overkomen. 

“Geen goede voornemens…” was vandaag te beluisteren omstreeks 16 uur in het programma “The Boss’ Choice” op evenementenradio VROB. Ook morgen, zondag 3 januari omstreeks 16 uur, kan u de nieuwste Spuksels van Evarist nog eens horen. Of u klikt op het pijltje van het geluidsfragment onder dit artikel.

“VROB goes Large” is er nog t/m 3 januari. Er wordt uitgezonden vanop de parking van AD Delhaize en de evenementenradio is te beluisteren op 97,2MHz of via de livestream (www.vrob.be).
En nu… veel “Spukselgenot”.