Stand-up comedy in Lochristi – Win een duoticket voor eindejaarsconference Kamal Kharmach

Comedian Kamal Kharmach zal opnieuw de Vlaamse theaterzalen onveilig maken met zijn eindejaarsconference.  Lochristinaar.com mag 2 duotickets weggeven voor de try-out op vrijdag 27 oktober in zaal Uyttenhove.

Lachen in Lochristi

We kondigden het hier al eerder aan. Maar liefst 4 bekende stand-up comedians vinden dit najaar de weg naar Lochristi. Op 2 december is het – in JH Lodejo – lachen geblazen met Amelie Albrecht (met support Rik van Geel). Op vrijdag 8 december treedt Arnout van den Bossche op in zaal Uyttenhove en de dag nadien is het de beurt aan William Boeva.

Kamal Kharmach

Maar het is Kamal Kharmach die op 27 en 28 oktober de spits mag afbijten. Voor het vijfde jaar op rij blikt Kamal – die u ook kent als presentator van “Andermans zaken” en “1 jaar gratis” – in zijn eindejaarsconference terug op de voorbije 12 maanden. De try-out van die nieuwe zaalshow “Mag ik even? 2023” vindt plaats in zaal Uyttenhove in Lochristi.
Vanaf zondag 21 mei kan je tickets bestellen voor die comedy-avond met Kamal. Voor de zaalshows van de andere artiesten zijn trouwens ook nog tickets beschikbaar, al is dat aantal bij Amelie Albrecht eerder beperkt. Snel zijn is dus de boodschap.

Mag ik even? 2023

“Ruzie met de boeren, een Vlaamse regering die bijna valt, Herman Brusselmans die voor het eerst vader werd…”  Er viel genoeg nieuws te rapen in 2023. Met zijn eindejaarsconference “Mag ik even? 2023” neemt Kamal Kharmach, opnieuw het voorbije jaar onder de loep. De vorige edities waren keer op keer een schot in de roos en ook dit jaar laat Kamal zijn komisch licht schijnen over de ups en downs van het leven. “Wat was dat nu juist met die spionageballon? Kan er eigenlijk nog iemand zijn winkelkar betalen?”

Kamal Try-out © Ellie Van den Brande

Tickets bestellen?

De voorstelling van Kamal vindt plaats in zaal Uyttenhove op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober. Vanaf zondag 21 mei kan je tickets bestellen via de website www.friendsofcomedy.be. Via de (groene) knop “Ga naar Eventbrite” komt u op een overzicht waar u dan de zaalshow van Kamal Kharmach in Lochristi aanklikt. Tickets zijn te verkrijgen vanaf 15 euro p.p. maar Lochristinaar.com mag een gratis duoticket weggeven voor de voorstelling op vrijdag (zie onderaan dit artikel). Personen met een beperking die deze show willen bijwonen, nemen best per mail contact op met Friends of Comedy (mailen naar kurt@friendsofcomedy.be).

Win een duoticket voor “Mag ik even? 2023” van Kamal

Lochristinaar.com mag twee gratis duotickets wegschenken voor de voorstelling op vrijdag 27 oktober in zaal Uyttenhove met deze wedstrijdvraag: “welke schrijver werd voor het eerst vader in 2023 en komt aan bod in de nieuwe show van Kamal?” Om kans te maken stuurt u een mailtje, met het antwoord en uw voor- en familienaam, naar info@Lochristinaar.com. Hiervoor hebt u tijd tot donderdag 18 mei om 23.59 uur. Wij spelen de naam en het mailadres van de winnaars dan door aan Friends of Comedy en zij bezorgen het duoticket aan de gelukkigen.
 

Veel succes!

Update: de winnaars zijn Inge Verlinden en Katleen Rijsbrack. Proficiat!

Scroll naar boven