Stock-open condities bij Toyota

Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020 kan men bij garage Willems in Eksaarde en Hamme genieten van stock-open condities met ongeziene kortingen op hun demo- en stockwagens en ook op jonge tweedehandswagens van Toyota.

Er is ook een promotie (naargelang model) van 1 jaar gratis benzine.

Toyota is bekend van zijn hybride technologie, die het in 1997 lanceerde met het eerste Priusmodel. Momenteel wordt het op 44 modellen aangeboden. Ondertussen verkocht men er 15 miljoen van (Europa 2.8 miljoen) en werd de CO2 uitstoot op die manier verminderd met 120 miljoen ton.

Het biedt bestuurders de mogelijkheid om meer dan 50% van hun verplaatsingen in en rond de stad met nul uitstoot af te leggen wat de luchtkwaliteit sterk verbetert.

i-mens en hybride

Enkele maanden geleden werd i-mens gelanceerd. De nieuwe zorgorganisatie voor Vlaanderen en Brussel telt 12.000 medewerkers. Ze is heel sterk in de hele thuiszorg en vernieuwend op het gebied van mobiliteit, met onder meer actieve promotie van fietsen en autodelen tijdens en buiten de diensturen.

Met 800 hybride van de in totaal 1.200 nieuwe auto’s, aangeleverd door mobiliteitspartners Alphabet en Toyota, heeft i-mens ook een van de grootste milieuvriendelijke bedrijfsvloten van Europa.

Duurzame mobiliteit staat centraal bij i-mens – de samenwerking tussen de vzw’s Solidariteit voor het Gezin, Thuishulp en hun partners in thuisverpleging.

Meer informatie? http://www.garage-willems-toyota.be/nl/lokeren – Eksaardebaan 97 Lokeren en Dendermondsesteenweg 5 Hamme.

Scroll naar boven