“Summer in The Park“ nog gratis tot 1 juli

Bennie
1 reactie(s)
Summer In The Park Lochristinaar - Update

© Bennie Vanderpiete

Het Park van Beervelde pakt deze zomer uit met “Summer in the Park”. U kan er vanaf 21 juni wandelen, picknicken, lunchen en overnachten. Eerst nog gratis, vanaf 1 juli moet er toegang betaald worden.

Er wordt volop gewerkt in het Park van Beervelde om dit weekend al de eerste bezoekers van “Summer in the Park” te kunnen verwelkomen. Initieel was het de bedoeling dat bezoekers vanaf zondag a.s.  zouden moeten betalen om het Park te bezoeken. Maar dat plan wordt nu bijgestuurd.
 
Het Park van Beervelde zal op 21, 27 en 28 juni nog gratis toegankelijk zijn voor bezoekers. Alle geïnteresseerden hebben zo de mogelijkheid om deze maand de Tortiga’s en de nieuwe boomhut met bar in avant-première van dichtbij te bekijken. Picknickmanden bestellen om in het Park te nuttigen, dineren en lunchen in het Koetshuis, of in een Tortiga overnachten, is wel al mogelijk. Reserveren voor één van deze zaken kan via de website www.parkvanbeervelde.be.

De officiële start van het concept “Summer in the Park” concept wordt uitgesteld tot 1 juli. Vanaf dan zal het Park, behalve op maandag, dagelijks open zijn van 12 tot 20 uur. Er zal een ingangsprijs van 5 euro/pers gevraagd worden. Je krijgt dan 2 drankbonnetjes (met een totale waarde van 5 euro) die je kan gebruiken in één van de beide bars. Kinderen tot 12 jaar mogen nog steeds gratis binnen. De (enige) toegang tot het Park bevindt zich tijdens de zomermaanden in de Toverstraat, waar u ook uw wagen of fiets kan achterlaten.  

Gisteren werd één van de Tortiga’s aan de buitenzijde bekleed met spiegels. Het oogt op zijn minst heel bijzonder. U krijgt hier alvast de eerste beelden.
Voor meer informatie over het “Summer in the Park” concept verwijzen we naar onze bijdrage eerder deze week: https://www.lochristinaar.com/nieuws/summer-park-op-21-juni-van-start

Tot in het Park van Beervelde.

(Afbeeldingen © Bennie Vanderpiete - Annick Gentier)