Tentoonstelling in ’t Fazantenhof

Jean Marie
0 reactie(s)
Tentoonstelling Fazantenhof Lochristi

© JMDB

De hele maand juni worden heel wat artistieke werken tentoongesteld in ’t Fazantenhof. Lesgevers in diverse disciplines gingen met creatievelingen ook het afgelopen jaar aan de slag.

Het dienstencentrum is een mooie ontmoetingsplaats voor iedereen waar gezelligheid en sociaal contact centraal staan. Elke leeftijd is er welkom al spenderen ze bijzondere aandacht aan 55-plussers.

Tentoonstelling Fazantenhof Lochristi

Het afgelopen jaar gaf ik er zelf les in het kader van het Volwassenenonderwijs ISBO met diverse vestigingen in onze regio. www.isbo.be

Al wat ouder of veel jonger? Een hobby vind je er wellicht, al kan het herontdekking zijn van een vroegere passie.

Tentoonstelling Fazantenhof Lochristi

Iedereen kan deelnemen - ook met sociaal tarief indien nodig, zodat iedereen er bij kan zijn. Ondertussen is al druk gewerkt aan de nieuwe programmabrochure met het activiteitenaanbod voor de vakantiemaanden juli en augustus en ook september.

Tentoonstelling Fazantenhof Lochristi

Marie Paule, Jo, Hugo en Cato samen met nog anderen zijn vrijwillig lesgever, soms in internationaal gezelschap en bezoek uit Florida. Zie http://www.ocmwlochristi.be/website/9-www/www.ocmwlochristi.belokaaldienstencentrum.html  en ook via facebook.