Terug naar de Tuindagen in Beervelde

Jean Marie
0 reactie(s)
Tuindagen Beervelde oktober 2021

Tekst - Foto's JMDB ©

Het is al van 2019 geleden en het is open deuren intrappen waarom er 3 edities niet mochten en konden doorgaan. Op 8 - 9 en 10 oktober 2021 van 10 tot 17 uur worden de tuinpoorten weer opengegooid. Tickets zijn enkel online te bestellen en de toegang is alleen gegarandeerd na voorlegging van een Covid safe ticket voor al wie ouder is dan 12.

In al die tussentijd waren er verschillende events in het Park maar nu kan er weer meer genoten worden van deze unieke Tuindagen. Met het Covid Safe Ticket krijg je toegang tot de Tuindagen zonder mondmasker en 1,5 meter afstand houden.

Meer info? https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket

Tuindagen op 8 – 9 en 10 oktober 2021

De Tuindagen zijn met haar 240 exposanten en vele duizenden bezoeker internationaal een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.

Opmerkelijk is de manier waarop exposanten rond het thema van de editie hun stand inrichten en deze keer gaat het om ‘Sprookjes’.

Alle informatie over dit uniek tuinfeest vindt u op https://www.parkvanbeervelde.be/nl

Gratis tickets

Ook deze keer mogen we 40 tickets schenken aan onze lezers. We doen dit via 20 duo tickets en een wedstrijdvraag.

Vraag: In welk jaar gingen de laatste Tuindagen door? Stuur je antwoord uiterlijk op 19 september 2021 door naar info@lochristinaar.com en een onschuldige hand maakt je misschien tot winnaar om erbij te zijn.

Jouw mailadres wordt doorgegeven aan de organisatoren zodat ze jullie tickets kunnen reserveren.