Tom Boudeweel geeft startschot 4-Urenloop – Nu inschrijven

Bennie
0 reactie(s)
Tom Boudeweel

Zaterdag vindt de 16de editie van de 4-urenloop plaats. Er zijn momenteel al 33 ploegen ingeschreven.

Tom Boudeweel komt startschot geven

De 4-urenloop is ondertussen een traditie in Lochristi. Zaterdag is dit sportieve evenement ten voordele van 11.11.11 al aan zijn 16de uitgave toe. Ook deze keer kon organisator Dirk Everaert terug een bekende Lochristinaar uit de sportwereld strikken om het startschot te geven.

Vorig jaar schoot Gijs Van Hoecke het evenement op gang. Deze keer komt sportjournalist Tom Boudeweel naar Floréac. Tom kent u onder meer van de voetbalverslaggeving op VRT en Sporza radio. Hij werd geboren in Sint-Amandsberg, woont sinds geruime tijd in Lochristi en is zelf actief bij de provinciale voetbalclub KFC HO Kalken. Hij presenteerde vorig jaar ook de huldiging van onze 3 Olympiërs in de sporthal van Zaffelare en begin september de officiële opening van het vernieuwde sportcomplex “ ‘t Veerleveld”.

Nu inschrijven voor een recordeditie?

Zaterdag, stipt om 14 uur zal Tom het startsein geven voor wat misschien terug een recordeditie kan worden. Gisterenmorgen waren er al 33 teams ingeschreven. Daarbij ook 12 jongerenploegen, meer dan ooit voordien! Het fietsen op rollen is al volzet. Voor de 4-uren spinning is er momenteel nog geen enkele deelnemer. Traditiegetrouw dienen veel ploegen pas enkele dagen voordien hun inschrijvingsformulier in. Maar de tijd dringt!
 

Inschrijven kan nog tot en met 8 november. Het volledige wedstrijdreglement en de nodige inschrijvingsformulieren, zijn te vinden op de website van de 4-urenloop (https://11lochristi.wordpress.com/ ). Het ingevulde inschrijvingsformulier dient per mail teruggestuurd naar 4-urenloop@telenet.be .

Voor wie minder sportief is telt de Olympische gedachte: “Deelnemen is belangrijker dan winnen”.
Maak van 11 november de warmste dag van Lochristi.

Een eerder verschenen artikel - met ook de nodige toelichting over het parcours - vindt u hier: http://www.lochristinaar.com/nieuws/nu-inschrijven-voor-4-urenloop-op-11-november