Tuindagen Beervelde

Jean Marie
0 reactie(s)
Tuindagen Beervelde mei 2016

De Lente nadert en dan is het weer tijd voor Tuindagen in Beervelde. Thema wordt ‘La Vie en Rose’

Enkele nieuwtjes:

Ze verwachten Angelo Dorny om zijn nieuwe boek ‘Pomodori’ voor te stellen. Hij zal demonstraties geven en signeersessies.

De stichting Excellence rose houdt haar jaarlijks weekend van de Roos tijdens de Tuindagen van Beervelde. Deze stichting bestaat uit onafhankelijke afgevaardigden van de bekende Toprosaria/keuringstuinen in Nederland en België en uit onafhankelijke deskundigen die op de hoogte zijn van de voorkeuren die bij het publiek leven. Zij stellen op zaterdag tijdens het persmoment, hun beste roos van 2016 voor.

Bij de Tuinkampioen mogen wij ook een bezoek van Jommeke verwachten.

De rode draad door deze editie is ‘La Vie en Rose’ en het is een idee van Peter Bauwens van 'De Nieuwe Tuin'. Omdat ze houden van alle mooie dingen van het leven, kozen ze voor dit thema. Met het liedje van Edith Piaf in het hoofd, denk je dan aan rozen, de kleur roze, positieve ingesteldheid, vrolijkheid. Kortom het leven door een roze bril.

De laureaat voor de Tuinpersoonlijkheid is Guy Vervoort van Plantenkwekerij Vervoort, een van onze vaste waarden tijdens de Tuindagen.

Epric foundation zal ter nagedachtenis van Harry Van Trier, die vorig jaar jammer genoeg overleden is, een Epiphyllum naar zijn naam introduceren.

De Tuindagen gaan door op 6 – 7 en 8 mei 2016 van 10 tot 18 uur.
Meer informatie: www.parkvanbeervelde.be/nl/de_tuindagen