Uitzonderlijke acties en kortingen bij Sleeplife

Op zoek naar een zalige nachtrust? Maak je dromen waar tijdens de Sleeplife Opendeurdagen. Tot en met 10 oktober profiteer je van tal van uitzonderlijke acties en kortingen. Maak kennis met hun ruime aanbod boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en vertrekken.

Natuurlijk kan je rekenen op het advies van hun slaapexperts om de slaapoplossing op maat van jouw leven te vinden. Met extra korting. Benieuwd wat er allemaal voor je in petto hebben?

Tijdens de Sleeplife Opendeurdagen geniet je tot 1.000 voordeel op een selectie Ergosleep-bedcombinaties. En dat bovenop een gratis SLAAP-DNA®-meting in onze belevingsstudio.

Gratis textiel bon bij aankoop van een matras. Op zoek naar een zalige nachtrust? Bij Sleeplife meten ze je lichaamsbouw- en profiel om zo jouw perfecte matras te vinden. Tijdens deze Opendeurdagen trakteren ze je bovendien op een gratis textiel bon t.w.v. 10% van het aankoopbedrag.

Gratis dekbedovertrek bij aankoop winterdekbed. Nu de zomer definitief achter de rug is, worden de nachten stilaan weer wat koeler. Tijd dus om je bed aan te passen met een warm winterdekbed. Koop je hem tijdens de opendeurdagen? Dan krijg je er je dekbedovertrek gratis bij!

Meer info? Sleeplife Gent-Oostakker Antwerpsesteenweg 1124 9041 Oostakker (brug R4) – ook open op Zo 4 oktober 2020 van 14-18 uur. https://sleeplife.be/nl

Scroll naar boven