VROB 4 dagen live vanop de Kouterfeesten

Bennie
0 reactie(s)
VROB - Kouterfeesten

© Bennie Vanderpiete

Dit weekend zijn er de Kouterfeesten en ook VROB is aanwezig. Zij zenden 4 dagen uit en zijn te beluisteren tot maandag 20 juni om 20 uur.

Gedurende 2 jaren bepaalde corona ons leven. Heel wat evenementen werden noodgedwongen afgelast, wijkfeesten werden geschrapt. Het ergste lijkt – ondanks het stijgende aantal besmettingen – toch achter de rug en er kan terug gefeest worden.

Dit weekend zijn er in Zaffelare de Kouterfeesten. Wijkcomité Oosteindeken zorgt voor een goed gevuld weekend met een erg leuke programmatie met optredens van De Molteni’s, Domino en Ritchie Paris.

Kouterfeesten 2022 © Bennie Vanderpiete

En uiteraard is ook evenementenradio VROB van de partij. Zij zullen 4 dagen uitzenden vanuit hun mobiele studio die bij de feesttent in Bosdam 23 (Zaffelare) zal staan. Deze namiddag om 16 uur gaan ze op antenne en vandaag kan u nog genieten van programma’s als "Mattinee", "Weekend Kickoff", "De muziekdoos" en "Alternativo".

Op zaterdag en zondag is er ’s namiddags steeds "TBC" met Dirk Vanluchene. Op zaterdag is dit van 15 tot 16 uur en is Bert Vervaet de praatgast. Op zondag is "TBC" er gedurende 2 uren en dan komen ook de initiatiefnemers van de Zaffelaarse reuzen Manten en Kalle langs. Zij zoeken nog helpende handen voor de optocht van de reuzen op 26 juni n.a.v. de officiële heropening van de dorpskern van Zeveneken. (Geinteressserden mogen steeds contact opnemen met Luc Vincent per mail luc.vincent@telenet.be of telefonisch op 0468 22 92 73 of 09 328 31 79).Op zondag is er dan "Op de aperitief" met Nicky en net na 12 uur stelt Evarist Ganzelever zijn muzikale keuze voor in de "Music on Sundays".

Kouterfeesten 2022 © Bennie Vanderpiete

En net als de Kouterfeesten, maakt ook VROB er een verlengd weekend van. Zij zenden ook op maandag nog uit met o.m. Back in Time met Gilbert (van 13 tot 15 uur). Nadat hij het publiek een uurtje opgewarmd heeft, treedt dan om 14 uur in de tent Ritchie Paris op.

Het belooft niet enkel een zonnig, maar ook een zeer dorstig weekend te worden. De nodige verfrissing vindt u dit weekend op de Kouterfeesten en op het terras van VROB!

VROB zendt uit van deze namiddag 16 uur tot maandag 20 juni om 20 uur. Te beluisteren op 97,2 MHz of online via www.vrob.be. Daar vindt u ook het volledige zendschema. 

(Foto's © Bennie Vanderpiete - Feestcomité Oosteinde, Dominique Van Imschoot)