VROB Large – Kerstradio vanop parking AD Delhaize

Bennie
0 reactie(s)
VROB Large 2020 - Lochristianaar ©

© Bennie Vanderpiete

VROB Large stond de voorbije jaren garant voor een heleboel leuke optredens op een gezellige locatie, muzikaal genieten en de mogelijkheid om eens bij te praten bij een drankje. Maar ook hier strooit corona roet in het eten. Dit jaar dus geen lokale radio vanuit het Speurdonkhof, maar VROB gaat 16 dagen lang Large vanop de parking van AD Delhaize.

Op de parking van de supermarkt zal onze lokale evenementenradio haar blauwe woonwagen met hun mobiele studio opstellen om er van vrijdag 18 december om 16 uur - tot zondag 3 januari om 20 uur – op antenne te gaan.
Volledig coronaproof en dus zonder optredens, maar wel met een aangepaste programmatie.

VROB Large © Bennie Vanderpiete

Op weekdagen verzoekprogramma en “Back in time”

Elke weekdag van 11 tot 13 uur is er het programma “Op verzoek” met Nicky. Luisteraars kunnen – hoe raadt u het – verzoeknummers indienen door te mailen naar info@vrob.be of door Dominique Van Imschoot te contacteren per telefoon (bellen of sms sturen naar 0497/267395) of via messenger.
Van 13 tot 15 uur is er dan “Back in Time” waar Gilbert terugblikt op de muziek van een bepaald decennium.

VROB Large © Bennie Vanderpiete

Jaaroverzicht met lokaal nieuws en muziek

Van 15 tot 17 uur is er dan dagelijks Dirk Vanluchene met “The Boss’ Choice” (TBC). In het eerste uurtje blikt hij terug op het lokale nieuws van het voorbije jaar. Elke dag zal er één maand van het jaar aan bod komen. Een jaaroverzicht waaraan ook Lochristinaar.com meewerkt en waarin Dirk ook telefonisch contact opneemt met Lochristinaren die de voorbije 12 maanden in het nieuws kwamen. In het tweede uurtje van zijn programma brengt Dirk dan het muzikaal jaaroverzicht 2020.

Foute muziek

Op maandag, dinsdag en woensdag is het van 17 tot 18 uur genieten van “VROB gaat fout” met Mike Van Vooren en Dj DeRoVer. Een uurtje vol foute muziek met in de tweede week – vanaf maandag 28 december dus – een heuse hitparade. Een radioprogramma met “foute muziek” en Sven Ornelis die sinds enige tijd in onze gemeente woont. Lochristi ontpopt zich beetje bij beetje tot het epicentrum van de foute muziek.

VROB Large © Jasper Van Stichel

Weekendprogrammatie

Ook in het weekend heel wat leuke programma’s.
Eerst en vooral een unicum, zeker in het Lootse radioland. Op zondag presenteert Jasper Van Stichel ,samen met zijn moeder Ann, “Weekendvitamienen”. Tussen 12 en 14 uur mag u zich aan verwachten aan twee uurtjes generatie overschrijdende muziek.
 
VROB Large © Bennie Vanderpiete

Van 15 tot 17 uur is er dan The Boss’ Choice met, net voor het nieuws van 16 uur, een nieuwe “Spuksels” van Evarist Ganzelever. Die wordt een dag later, op hetzelfde tijdstip, nog eens herhaald.

Ook op zondag is er – van 11 tot 13 uur - “Op de aperitief”. Geen praatgasten in de studio, maar wel fijne muziek en telefonische gesprekken. En net na het nieuws van 12 uur is er “Music on Sundays”. Lochristinaar.com komt dan zijn wekelijkse muzikale keuze toelichten.

VROB Large © Amber Vandewalle

Zondagavond gaat Dominique in “Talentenjacht” op zoek naar lokaal (muzikaal) talent. Overmorgen – van 17 uur tot 18 uur is het de beurt aan Améline Vandewalle. Deze zestienjarige maakt muziek en bracht onlangs haar debuutroman “Rozengeur of maar schijn” uit.

Op zondag 27 december mag u zich verheugen op een uurtje Chris Corn.

VROB Large © Bennie Vanderpiete

VROB Large, dat worden 16 dagen radio vol hoop, liefde, geluk en vrolijkheid. Met een terugblik op het voorbije jaar en veel warme muziek vol liefde gebracht. Er wordt uitgezonden vanop de parking van AD Delhaize, van vrijdag 18 december om 16 uur tot zondag 3 januari 2021 om 20 uur. Te beluisteren op 97.2MHz of via livestream op www.vrob.be.

Als “opwarmertje” hier alvast het filmpje van “The Memories of My Mind”, een nummer dat Améline Vandewalle schreef na het overlijden van haar vader.

 

(Afbeeldingen © Bennie vanderpiete, Jasper Van Stichel, Améline Vandewalle)