Wielrennen met Lotto Belisol

Jean Marie
0 reactie(s)
Wielrennen met Lotto Belisol

Lotto Belisol is volop bezig met 2014. Met tien vertrekkers en negen nieuwkomers zal de ploeg er komend wielerjaar een heel stuk anders uitzien. In dat kader is er gekozen voor een restyling van het shirt en komt de ploeg met een nieuwe look voor de dag!

“ Belangrijkste doel van het ontwerp was om enerzijds met een basic retrolook te verwijzen naar de 30 jaar rijke Lottotraditie binnen het wielrennen en anderzijds samen met Belisol als één hecht team voor de dag te komen, en daarbij het Belgische karakter van de ploeg in de verf te zetten. Ook basiswaarden ‘kansen bieden’ en ‘dromen waarmaken’ worden hiermee versterkt.”

 André Greipel blijft en ook zijn trein blijft ervoor hangen. Dit moet hem de mogelijkheid geven, net als de vorige jaren, een aantal spraakmakende overwinningen te behalen.

André Greipel

“We hebben negen nieuwkomers, maar zo voelt het niet aan. Er zijn een aantal jonge renners bijgekomen en een aantal nieuwe gezichten van andere ploegen, maar ik heb het gevoel dat ze in de ploeg passen. Zelf heb ik mijn contract verlengd, is mijn trein gebleven en dat is belangrijk voor mij.

Ik ben gelukkig hier, anders had ik niet bijgetekend. Ik wil de verantwoordelijkheid blijven nemen om de ploeg overwinningen te bezorgen, altijd proberen beter te worden, nog professioneler te werken en nieuwe doelen te stellen.”

 Milaan - San Remo zal hij niet rijden. Gent-Wevelgem en misschien Parijs-Roubaix? De Tour wordt weer één van de hoofddoelen met een ritoverwinning of meer?

Net als vorig jaar staat de ploeg aan de start in de Tour Down Under en de Tour de San Luis. Anders dan afgelopen seizoen trekt de het team in februari naar Qatar en Oman.

Jurgen Van den Broeck

Hij zal het nieuwe wielerjaar aanvatten in Argentinië. Met Jelle Vanendert treedt hij aan in de Tour de San Luis. Hij zou dan voor het eerst deelnemen aan Tirreno-Adriatico. Deze koers is ook opgenomen in het programma van Jürgen Roelandts.

Jürgen Roelandts

Hij zal starten in de Tour Down Under. Daarna volgt Qatar en zo bereidt hij zich voor op het openingsweekend met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne.