Win Tickets voor het Indoor–trampolinepark JUMPSKY!

Bennie
2 reactie(s)
JumpSky Lochristi Catalpa

© Bennie vanderpiete

Op 1 maart begonnen Jurgen Luppens, Bram Vander Sype en Jan Delcourt - de 3 exploitanten van fitness Catalpa Sport- met de opbouw van hun nieuw mega indoor trampolinepark. Hiervoor verdwijnen de badminton- en tennisterreinen naast het fitness-gedeelte. Ook het bestaande horeca-gedeelte wordt uitgebreid. De totale ombouw omvat 2000m², het trampolinegedeelte is zo’n 1200m². Het concept is in vorm en omvang nieuw voor België en Lochristi heeft de primeur!

Open op 8 april – inhuldiging in weekend 15-16-17

De werkzaamheden vorderen goed. Het houten skelet is bijna af, de eerste staalframes zijn al opgebouwd, een deel van de veiligheidsnetten hangt er al, de lockers zijn al geleverd en binnenkort komen de eerste springvlakken. Toch is er een kleine vertraging doordat niet alle metalen onderdelen tijdig beschikbaar zijn. Niets ernstigs en slechts een vertraging van enkele dagen. JUMPSKY zal nu op 8 april zijn deuren openen. Vanaf dan kan er gesprongen worden!

JumpSky Lochristi Catalpa

In het weekend van 15-16-17 april volgt dan, zoals voorzien, de officiële opening. Het zwaartepunt zal vermoedelijk op 17 april liggen met allerlei demonstraties, speciale acties, activiteiten een receptie (op uitnodiging). Houd dus zeker de facebook-pagina (“JumpSky Trampolinepark Gent”) in de gaten.

Website en prijzen

JumpSky heeft inmiddels een eigen website, waarop  de ook openingsuren en de toegangsprijzen te vinden zijn. Eén jumpsessie (1 uur) zal 9,50 euro kosten. Een 10-beurtenkaart krijgt u voor 80 euro en voor een 20-beurtenkaart telt u 140 euro neer. Dat maakt een uurtje trampolineplezier heel wat goedkoper dan een bioscoopbezoek én stukken beter voor de gezondheid.
Na een uurtje springen, kan u terecht in het horeca-gedeelte voor een hapje en een drankje of om eenvoudigweg wat te “chillen” met vrienden. Voor verjaardagsfeestjes, teambuildingssessies of andere evenementen zijn er diverse arrangementen met voordeeltarieven. Het geheel kan ook afgehuurd worden voor privéfeesten. De website van JUMPSKY vindt u via volgende link: www.jumpsky.be

JumpSky Lochristi Catalpa

Wedstrijdvraag

Lochristinaar.com mag 5 toegangtickets weggeven. Hiervoor dient u vóór 6 april een mailtje te sturen naar info@lochristinaar.com met het antwoord op de vraag:

“Tot hoe laat is JumpSky in het weekend open?”.

Eén en ander vindt u uiteraard op de website van het trampolinepark. Winnaars zullen per mail verwittigd worden en mogen tegen afgifte van die mail vanaf 8 mei een uurtje gratis springen.

Veel succes en springplezier!

Eerder verschenen http://lochristinaar.com/nieuws/jumpsky-mega-indoor-trampolinepark-open-...