WOK Dynasty opent de deuren

Het was eindelijk zo ver. De nieuwste van 7 is een feit en je kan er 6 op 7 (maandag gesloten) terecht voor een enorme waaier aan oosterse gerechten. Koud en warm, wok, tepanyaki, dim sum, sushi, barbecue, sea food maar ook pizza, een chocoladefontein en een gigantisch dessertbuffet.

Gastvrouw Changying Wu verwelkomde met haar team iedereen die mee mocht aanschuiven voor een culinair hoogstaande avond. Na meer dan 30 jaar is dit hun 7de restaurant en zoon Arthur zal hier de dagelijkse leiding in handen hebben.

Heverlee, Aartselaar, Boortmeerbeek, Hasselt en Sint Martens Latem bestaan al een tijdje. Het begon allemaal ‘à la carte’ maar sedert 15 jaar is wok hun top.

Binnenkort zal ook takeaway mogelijk zijn. Het restaurant aan de Bosdreef 1E is ook het grootste van de 7 en heeft een oppervlakte van 1.300 m². In principe is er plaats voor 200 gasten maar gisteren waren er dat veel meer. Gelakte eend, zeekreeft en dim sum zijn hun specialiteiten.

Burgemeester Yves Deswaene mocht samen met de gastvrouw het lint doorknippen.

Een lunch tijdens de week kost 19.50 euro en in het weekend betaal je voor een all-in diner 42.50 euro. Alles wordt in buffetvorm geserveerd, van soep tot dessert. Kinderen t.e.m. 12 jaar kunnen meegenieten aan halve prijs. Soms zijn er acties en speciallekes zoals de robot die in Boortmeerbeek de tafels afruimt. Of wat dacht je van een communie- of lentefeest waarbij kindlief gratis eet?

Zo is Lochristi alweer een Oosters restaurant rijker. Oud China, New City Garden, Wei’s House serveren de Chinese keuken, Mai Thai, Kanun Thai en Sanoek met alleen afhaal (Beervelde) bieden Thaise gerechten aan. Bij Tokyo Sushi gaan we richting Japan. 6 van deze 7 restaurants situeren zich langs N70.

Meer informatie over WOK Dynasty? Zie www.wokdynasty.be – 09 362 69 99

Gratis etentje voor 2 personen

We mogen 1 all-in diner wegschenken voor 2 personen voor wie het juiste antwoord geeft op deze vraag: Waar situeert zich in de buurt van Gent nog een WOK Dynasty?

Stuur je antwoord voor 28 april 2022 naar info@lochristinaar.com . Het mailadres van de winnaar geven we door zodat het restaurant de verdere praktische afspraken kunnen maken.

Update 28/4/2022: de wedstrijd is afgelopen. Johny D. was de winnaar van het diner voor 2. Er was heel wat interesse zodat we probleemloos meerdere keren het restaurant konden laten vollopen. Jammer voor alle anderen maar alvast bedankt voor de interesse.

Scroll naar boven