Zin in wijn lekker lokaal?

Jean Marie
0 reactie(s)
wijn gin De Lozen Boer wijndomein Nobel

Tekst - Foto JMDB

Nu alle restaurants en heel veel winkels gesloten zijn, is het lokaal (online) winkelen alvast een ondersteuning. Misschien wil je ’s avonds gezellig thuis een glaasje nippen? Wijn en gin zijn alvast te verkrijgen bij Wijndomein Nobel en De Lozen Boer en ze brengen het aan huis.

De Lozen Boer

De wijnlijst vind je op hun FB-pagina - https://www.facebook.com/delozenboer/ en wie geen facebook heeft, kan ze opvragen via info@delozenboer.be

Binnen een straal van 15 km en vanaf 40 euro wordt gratis aan huis geleverd. Bij vragen en keuzestress? Geen probleem. Volgens budget wordt een pakketje samengesteld.

Van mousserend via wit (Frankrijk) en rood (Frankrijk – Italië) is de Lozen Boer gin misschien een nog een andere optie? Te serveren deze 40% sterke gin met citrus en verveine.

Je krijgt na bestelling een bevestiging waarop het bedrag en moment van levering worden vermeld. Je betaalt en kort nadien staan ze voor je deur. Meer informatie?  www.delozenboer.be

Wijndomein Nobel

Zin in een glaasje lekker lokaal uit Lochristi? Ook wijndomein Nobel levert graag aan huis.

Helaas kunnen ze u nu niet ontvangen op hun prachtig wijndomein maar ze kunnen de wijnervaring wel bezorgen aan huis! Levering verzekerd binnen de 3 dagen en gratis binnen een straal van 10 kilometer. Wie verderop woont, betaalt 6 euro extra. U hebt keuze uit 7 wijnen.

Bestellijst? Zie https://wijndomeinnobel.be/contact/ - info@wijndomeinnobel.be -  0476327854