Zomerbar “Summer in the Park” opent op 18 juni zijn deuren

Van 18 juni t/m 12 september is er in het Park van Beervelde terug “Summer in the Park”. Gezellig iets drinken met fijne achtergrondmuziek. Tijd voor een beetje zomergevoel!

Het was één van de schaarse hoogtepunten in een jaar dat getekend was door corona. “Summer in the Park” kon de voorbije zomer op heel wat bijval en een trouw publiek rekenen. En dus werd er al reikhalzend uitgekeken wanneer de tweede editie van start zou gaan.

Summer in the Park 2021 - © Annick Gentier

Van 18 juni t/m 12 september 2021

Nog een goede maand en dan is het zover. Want vanaf vrijdag 18 juni – tot en met zondag 12 september – kan u terug in het Park van Beervelde terecht voor ontspannende muziek, frisse cocktails, de lekkerste fingerfood en heerlijke tapas. Misschien komt u ’s middags al met een spannend boek om te lezen in de schaduw van een lindeboom, geniet u van een drankje in de cosy lounge of wandelt u bij valavond door het feeërieke verlichte park? Heel wat mogelijkheden voor een fijn zomergevoel!

Summer in the Park 2021 - © Bennie Vanderpiete

Praktisch

In juni en september zal de zomerbar enkel openen op vrijdagavond (van 17 tot 23.30 uur), op zaterdag (van 14 tot 23.30 uur) en op zondag (van 12 tot 22 uur). Het sluitingsuur kan nog evolueren in functie van de geldende maatregelen voor de horeca.  
Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus zal “Summer in the Park” ook op weekdagen te bezoeken (17 tot 23.30 uur) zij. De regeling tijdens de weekends is dan dezelfde als voor de maanden juni en september. Dit jaar zullen er bovendien stretchtenten voorzien worden, waardoor een regenbui geen belet zal vormen. Enkel bij uitzonderlijk slecht weer zal “Summer in the Park” gesloten worden.

De ingang is ook dit jaar via de Toverstraat waar u ook uw wagen of fiets gratis kan parkeren. Personen vanaf 14 jaar betalen 5 euro inkom maar daar zullen deze keer geen consumpties voor gegeven worden. En terwijl u gezellig iets drinkt, zorgen deejays voor aangename achtergrondmuziek. Zodra de coronamaatregelen voor de horeca het toelaten mag u op zaterdag ook liveoptredens verwachten. Op het programma dan heerlijke Soul, Funk, R&B en 80’s muziek.

Summer in the Park 2021 - © Annick Gentier

Coronaproof

Summer in the Park 2021 zal volledig volgens het protocol voor de horeca verlopen. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat er vanaf 9 juni maximaal 4 personen aan een tafel mogen plaatsnemen (meer personen toegelaten als ze tot hetzelfde gezin behoren). Bovendien zullen de gasten gevraagd worden om zoveel mogelijk elektronisch te betalen en de drankkaart via een QR-code te raadplegen.

Summer in the Park 2021 - © Bennie Vanderpiete

Glamping in een Tortiga

Ook dit jaar kan je overnachten in de Tortiga’s. Genieten van de zomerbar en ‘s avonds slapen in je luxueuze Tortiga met sanitair. Dit volledig covid-proof. Je ontbijt staat dan vroeg in de ochtend klaar aan je privé cabine.

Alle info is nu ook terug te vinden op de website van het Park van Beervelde https://www.summerinthepark.be/

Summer in the Park 2021 - © Bennie Vanderpiete

( © Affiche: Park van Beervelde, Foto's © Annick Gentier en Bennie Vanderpiete)
 

Scroll naar boven