Actueel

Jean Marie
0 reactie(s)
Lochristi

Tekst - Foto JMDB

We zijn ondertussen 3 jaar na de laatste lokale verkiezingen en de volgende in 2024 zullen er helemaal anders uitzien nu Lochristi en Wachtebeke de intentie hebben om te fuseren. Intussen is er veel veranderd op lokaal niveau. Men kwam al dan niet en ging.

Bennie
0 reactie(s)
Hout sprokkelen - © Photoholgic

Tekst Evarist Ganzelever © Foto Photoholgic

Wordt het icoon van het sprokkelvrouwtje, zoals afgebeeld op oude plaatjes, binnenkort weer actualiteit nu onze energiefactuur voor een groot deel met ons maandloon aan de haal gaat?  

Jean Marie
0 reactie(s)
Huis te koop immo everaert lokeren

Tekst - Foto JMDB ©

Wat staat er kopers te wachten nu de prijzen al fors zijn en quasi alleen tweeverdieners, investeerders of zij met een steuntje in de rug kunnen en durven denken aan die baksteen in de maag?

Jean Marie
0 reactie(s)
Toyota Yaris Cross

Tekst JMDB - Foto Toyota ©

Nog tot 31 januari 2022 zijn er exclusieve saloncondities tijdens het eigen autosalon bij garage Willems in Lokeren en Hamme. Een hybride voor de prijs van een benzine? Het kan! En nog meer ook. 

Jean Marie
0 reactie(s)
Afvalcijfers stijgen

Tekst JMDB - Foto IDM 

OVAM en IDM publiceerden de afvalcijfers en die vertonen stijgende waarden. Het zou veelal met COVID-19 te maken hebben. Hoe verkwistend of zuinig zijn de inwoners van IDM en hoe diep is hun voetafdruk? We bekeken de cijfers.

Jean Marie
0 reactie(s)
Vaccinaties Kinderen - © Bennie Vanderpiete

Tekst JMDB © Foto's Bennie Vanderpiete

In het vaccinatiecentrum in Wachtebeke zijn ze vandaag gestart met het inenten van kinderen van 6 tot 11. Het centrum bedient Destelbergen, Laarne, Lochristi en Wachtebeke. We mochten Tuur (11) en zijn mama Inge uit Lochristi volgen. 

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete

Tekst Evarist Ganzelever © Foto Bennie Vanderpiete

Je kwam ze beslist al tegen in Lochristi, de witte wagentjes van dit gespecialiseerd bedrijf. Dag en nacht staan ze klaar om je met hun moderne technologie uit de stront te halen.

Jean Marie
0 reactie(s)
Vergunning zandwinningsbedrijf Wonderwoud Oostakker Lochristi

Tekst - Foto JMDB ©

Het Wonderwoud komt er wellicht in 2024, al heeft men de plannen budgettair bijgestuurd. In december liep een vergunningsaanvraag af van het zandwinningsbedrijf. Ook over PFOS gaan wilde verhalen de ronde omdat die putten opgevuld worden. 

Bennie
0 reactie(s)
VROB Large 2022 - Verslag - © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

Chris Corn op zaterdagavond en Biezebaaze op zondagavond zorgden voor (een muzikaal) vuurwerk in het Speurdonkhof. Zo kon 2022 toch feestelijk beginnen voor evenementenradio VROB. 

Bennie
0 reactie(s)
BK Veldrijden 2022 - © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

De podiumplaats van Alicia Franck op het BK veldrijden 2021 smaakte naar meer. En dus trokken we naar Lombardsijde om er de titelstrijd te volgen. Sanne Cant pakte er gisteren haar 13de titel op rij. Alicia Franck eindigde net naast het podium. 

Pagina's

Subscribe to RSS - Actueel