Actueel

Jean Marie
0 reactie(s)
politiecollege zone Puyenbroeck

© JMDB

De politieraad werd gisteren geïnstalleerd. Dat was niet eerder mogelijk door de stembusbetwisting in Zelzate waardoor het nieuwe bestuur van sp.a en PVDA niet kon worden geïnstalleerd.

Jean Marie
0 reactie(s)
gemeentehuis Lochristi

© JMDB

Het is een korte agenda zonder heikele punten zo te zien. Er wordt een nieuw reglement voorgesteld voor GECORO (Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening) en MAR (MiieuAviesRaad). Opel Van Acker wil uitbreiden.

Jean Marie
0 reactie(s)
Koester cheque CA

Koester ontvangt mooie cheque van C&A, petanqueclub Omega zoekt nieuwe stek, welkom nieuwe inwoners en subsidies voor fietspad.

Jean Marie
0 reactie(s)
Repair Café Lochristi Fazantenhof

© Bennie Vanderpiete

Het was dinsdagavond druk in ’t Fazantenhof met het Repair Café, Oxfam textiel maar vooral door het swishing event waar 90 vrouwen kledij mee brachten om later die avond in te ruilen. 

Jean Marie
0 reactie(s)
Toyota hybride

© JMDB

Garage Willems opendeurt op 15 – 16 en 17 maart met de lancering van de nieuwe Corolla die meteen met 2 hybride varianten wordt gelanceerd. 

Bennie
0 reactie(s)
Boomplantactie Zaffelare 2019

© Bennie Vanderpiete

Afgelopen zondag organiseerde de gezinsbond Zaffelare terug een boomplantactie. 10 families lieten zich niet afschrikken door het gure weer. Er werden 20 boompjes geplant.

Jean Marie
0 reactie(s)
Mudel Deinze boekvoorstelling Fiona Morrison

© JMDB

Master of Wine Fiona Morrison stelde vorige week haar in oktober verschenen boek ‘De Grote wijnfamilies‘  voor in het Mudel. Het museum in Deinze was de perfecte locatie voor deze combinatie van kunst en vineus gezelschap. We schenken ook een exemplaar weg.

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
achterkanten

© Evarist

En bij uitbreiding heel Vlaanderen. Van een in de wind wapperende plastieken serre, tot een scheve composthoop tussen houten paletten en afgedankt speelgoed, ieder huis heeft zowat zijn eigen recyclageparkje.

Jean Marie
0 reactie(s)
Repair Café in ’t Fazantenhof

Op dinsdagavond 12 maart gaat het Repair Café door in ’t Fazantenhof. Het gaat niet alleen om herstellen van oudere spullen. Deze keer is er ook ‘swishing’ en zet Oxfam haar duurzame kledij in de kijker.

Jean Marie
0 reactie(s)
Lente Soiré De Lozen Boer

Op zaterdag 30 maart 2019 om 19 uu nodigen zij je graag uit op de eerste editie van Lente Soirée. 

Pagina's

Subscribe to RSS - Actueel