Tuindagen Beervelde

Op 12, 13 en 14 oktober is het weer zo ver: het zijn Tuindagen in het Park van Beervelde. ‘Harmonie’ is het thema en iedereen, met of zonder groene vingers, is welkom!

Harmonie is een ruim begrip. Eén van de aanvullingen die de Tuindagen eraan geeft, is muziek. Verschillende harmonieën zullen dan ook zorgen voor een streepje muziek.

Laat je verder inspireren door de verschillende exposanten. Naast bekende gezichten en namen zoals o.a. Velt, de Compostmeesters van Lochristi, valkenier Marc Goossens, Trésors d’Axelle, Tuinbouwschool Melle en Konfituur van het Landhuis, zijn er elk jaar ook enkele nieuwkomers. Dit jaar zijn dat Ecosnooze (alpaca dekbedden, kussens en kledij), Autarkia (ambachtelijke biologische Shitake champignons) en Epric Foundation (zeldzame planten).

Geïnteresseerden kunnen een boekvoorstelling bijwonen. Harry Van Trier signeert op vrijdag tussen 14u en 16u zijn boek ‘Gentse Azalea’. Christian en Lode Claus (Kruiden Claus) stellen hun nieuw kruidenboekje ‘De lekkerste keukenkruiden kweek je zelf’ voor.

Wie even weg wil van de gezellige drukte, kan prachtig wandelen in het park. Profiteer ervan! Want de graaf opent niet elke week de poort naar dit prachtig stukje fauna en flora.

Meer informatie: www.parkvanbeervelde.be

Scroll naar boven