Nieuws

Jean Marie
0 reactie(s)
ambachtelijk weekend Lochristi

Dit weekend organiseert Toerisme Waasland het Ambachtelijk Weekend. In het Waasland, Zeeuws-Vlaanderen en in Lochristi natuurlijk ook, kun je het werk van 350 ambachtslui, kunstenaars en creatieve geesten genieten.

Bennie
2 reactie(s)
Thierry Van Hecke laat “The Garnets” nog één keer herleven!

© Bennie Vanderpiete

Vrijdag gaan de Zaffelaarse Belevenissen van start. Dit jaar op zondag met kleppers als Laura Tesoro en Niels Destadsbader. Maar het hoogtepunt volgt ongetwijfeld op maandag. Het allerlaatste reünie-concert van “The Garnets”. Lochristinaar.com sprak met Thierry Van Hecke, de man die dit huzarenstukje volbracht.

Bennie
0 reactie(s)
“A World of Comedy” – Zaffelaarse belevenissen

Van 18 tot en met 21 augustus is het terug Zaffelare kermis. Dat zijn niet enkel schietkramen, botsauto’s en suikerspinnen maar ook 4 dagen Zaffelaarse Belevenissen. Thierry Van Hecke en zijn team zorgden opnieuw voor een erg mooi en gevarieerd programma. Lochristinaar mag 5 duovrijkaarten weggeven voor de comedy night.

Jean Marie
0 reactie(s)
Xeado Live Band optredens

© JMDB

De live band zit niet stil en brengt op verschillende locaties binnen en buiten Lochristi de komende weken diverse concerten. Ze starten in Beervelde.

Jean Marie
0 reactie(s)
achterkant gemeentehuis Lochristi

Media noemden het niet langer bijklussen, maar graaicultuur. Over Brussel vooral terwijl men het graag in Antwerpen bij deskundigheid en behoorlijk bestuur houdt. Een  overzicht aan diversiteit in het (lokale) landschap met monocultuur.

Jean Marie
0 reactie(s)
OCMW Lochristi

© JMDB

Albasten huwelijk, Va is koning in het Woonzorgcentrum en Mercy Ships.

Bennie
2 reactie(s)
Lo Plage en VROB: een weekend “Lochristi aan zee”

© Bennie Vanderpiete

Lo Plage was het voorbije weekend toe aan zijn zesde uitgave. Het werd terug een erg mooie editie.  Voor de derde keer was er de samenwerking met evenementenradio VROB.

Jean Marie
1 reactie(s)
Marlon Modolo Zanotelli in Beervelde

© Bennie Vanderpiete

Het was een topweekend in Beervelde, niet alleen voor paardenliefhebbers. De Grand Prix CSI3* zondagnamiddag was de afsluiter van een schitterend weekend met kunst, familiedag en de veulenveiling. 

Bennie
1 reactie(s)
Flanders Horse Event 2017

© Bennie Vanderpiete

Flanders Horse Event is aan zijn vierde dag toe en gaat het slotweekend in. Ook vandaag weer met een druk gevuld programma. Heel wat mooie wedstrijden en Belgische overwinningen tot nu toe. Lochristinaar.com pikt er enkele hoogtepunten uit.

Bennie
1 reactie(s)
LODEJARDIN, de gezelligste zomerbar van Lochristi!

© Bennie vanderpiete

Woensdagavond opende Lodejardin zijn deuren. Tot 27 augustus kan u er terecht voor een gezellige babbel bij een hapje en een drankje, of deelnemen aan allerlei activiteiten. Lodejardin was ook een eerste kennismaking met twee nieuwe beroepskrachten van het jeugdhuis. 

Pagina's