Op 19 april 2010 werd de aftrap gegeven van ons forum, toen nog LO’s4 genaamd. Daaruit ontsproot Lochristinaar.com dat uitgroeide tot een blog met nieuws over, en voor, Lochristi en nog zoveel meer. Lochristinaar is een onafhankelijk, niet gesubsidieerd digimagazine. Een Lootse blog die gratis te bekijken is dankzij de passie waarmee onze medewerkers zich vrijwillig inzetten. 

Evarist Ganzelever

non-conformistisch dichter en columnist steeds op zoek naar originele en vernieuwende manieren om zijn boodschap uit te dragen. Als verslaggever maakt hij van het brengen van ongemakkelijke waarheden zijn handelsmerk.

Jean Marie

neemt je mee naar de wereld van de gastronomie en legt het accent op wijn. Hij volgt ook de actualiteit, houdt van sport en heeft aan elke hand vijf groene vingers. 

Bennie

vind je meestal achter zijn fototoestel, eens op de eerste rij, eens midden in de mensenmassa. Hij houdt ervan om mens en actualiteit in beeld te brengen  en verslag uit te brengen over wat er leeft en beweegt  in Lochristi. 

Sofie

bruist van enthousiasme en verwezenlijkt bij Lochristinaar.com haar journalistieke jeugddroom. Met een vlotte pen en het fototoestel steeds in aanslag brengt ze verslag uit over de culturele evenementen en de optredens in onze gemeente.

Peter

heeft al heel wat jaren op de journalistieke teller. Gewapend met laptop en fototoestel verslaat hij vooral de voetbalwedstrijden en de gemeentepolitiek.

Marleen

leest graag en recenseert boeken die we ook af en toe wegschenken.

Claudine

is onze enthousiaste rugzakpelgrim met een grote belangstelling voor maatschappelijke tendensen en een uitgesproken voorliefde voor de Spaanse cultuur en literatuur.

Annick

zorgt voor mooie foto’s en kleurt zo de artikels mee in.

We vergeten de gastschrijvers en fotografen niet.

Lochristinaar is niet verantwoordelijk voor externe bijdragen. 
Elke vereniging of club is verantwoordelijk voor zijn/haar publicatie.

Onze partners

Wij danken Restaurant en feestzalen De Lozen BoerToyota garage WillemsLo ImmoSlaapcomfort Sleeplife OostakkerWizartsLekdetectElektro Ongenae  –  S-T Solutions  – BartigianoONE1EnergyVDBS-Beveiliging en Combell die Lochristinaar mede mogelijk maken.

Scroll naar boven