Shoku-Kan keerde huiswaarts met fraaie medailleoogst

Het Vlaams Ippon Karate Kampioenschap in Vilvoorde leverde voor karateclub Shoku-Kan Wachtebeke opnieuw een schitterende medailleoogst op: 3 keer goud, 4 keer zilver en 4 keer brons.

Karateclub Shoku-Kan Wachtebeke trok met 15 gemotiveerde clubleden richting Vilvoorde. Na de knappe resultaten op het provinciaal kampioenschap in januari waren de verwachtingen hoog, maar men kon de lijn doortrekken en met een zeer mooi resultaat naar huis.

Runa Vandewege uit Lochristi werd algemeen kampioen, kampioen kumité en pakte zilver bij de kata préminiemen. Magali Geens uit Lochristi pakte de titel bij de kata dames. Maura Filipazzo uit Lokeren was goed voor een zilveren medaille in de kata en een bronzen plak in de kumite bij de kadetten meisjes. Lotte Simillien uit Lokeren en Miek Lagaeysse uit Wachtebeke waren beiden goed voor zilver in hun respectievelijk reeks kumite. Voor Jesse Deschryver (Moerbeke), Kaat Troch (Lokeren) en Mateo Filipazzo lang een bronzen plak klaar in de kata

Bij Shoku-Kan is men uiteraard erg tevreden met dit resultaat. “Het seizoen 2023-2024 belooft net al het vorige opnieuw een sterk seizoen te worden”, reageert Marnix De Vos. “De mooie resultaten op kampioenschappen en tornooien zijn het resultaat van een sterke clubwerking en een sterk instructeursteam. Op de trainingen in de sporthal Puyenbroeck kunnen we rekenen op meer dan 70 aanwezige enthousiaste clubleden, een bomvolle zaal dus”.

Scroll naar boven