4 Uren Run & Bike: Turtle Wex zet mee de eindsprint in

Op 12 november is er terug de 4 Uren Run & Bike. Het wordt een feestelijke, laatste editie met heel wat entertainment. Turtle Wex zal 4 uur spelen, zo is sinds deze avond te lezen op de facebook pagina van het event. Wie wil deelnemen kan nog inschrijven. Snel zijn is de boodschap!

Zaterdag a.s. is er opnieuw de 4 Uren Run & Bike. Dat kon u hier eerder lezen. Ook tijdens deze 20ste editie zullen de vele deelnemers terug rondjes lopen of kilometers fietsen om zo  geld in te zamelen voor de 2 goede doelen. Dat zijn ook deze keer terug OOOC Luein en 11-11-11.

Entertainment

Er is tijdens die feestelijke 20ste editie heel wat entertainment voorzien. Langs het parcours, binnen in Floréac, zullen er afwisselend optredens zijn van de Youth Band van de harmonie, Dansschool Dance Revolution, de muziekschool van Lochristi en dans en ballet Arabesk. Omstreeks 16.15 uur treedt, in de zaal met de aflossingszone, Brass Party op.

Turtle Wex zal 4 uren spelen

Turtle Wex – de band van Jan Franck, Tom Gorré en Jeroen Van de Veire – contacteerde recent zelf de organisatie van de 4 Uren Run & Bike met de boodschap ”als al die sportieve deelnemers 4 uur lang kunnen lopen of fietsen, gaan wij de uitdaging aan om 4 uur non-stop op te treden”. En er is meer. De groep belooft om gedurende die 4 uren geen enkel nummer 2 maal te spelen. En zelfs als één van de bandleden even weg moet voor een sanitaire stop, spelen de 2 andere muzikanten gewoon door. Turtle Wex zal zaterdag buiten optreden, langs het parcours en zo de lopers aanmoedigen. De band nam bovendien zelf nog een filmpje op om hun uitdaging aan te kondigen.

Deelnemen? Nu inschrijven!

De 4 Uren Run & Bike vindt plaats op 12 november 2022, van 14 tot 18 uur, op de terreinen van Floréac, Beerveldsebaan 4 te Lochristi. Deelnemen kan vanaf 10 jaar. Ploegen van volwassenen – zowel fietsen als lopen – bestaan uit maximal 5 deelnemers, jongerenloopploegen bestaan (verplicht) uit 8 deelnemers. Wie nog wil inschrijven moet zich nu echt wel haasten, want de eindsprint is ingezet. Daarvoor surf je naar de website (https://4urenrun-bike.be/ ) waar een handige inschrijvingsmodule is.
Tot zaterdag!

Scroll naar boven