4-Urenloop dit jaar op zaterdag 11 november!

Dit najaar vindt – ondertussen al voor de zestiende keer – opnieuw de 4-urenloop plaats. Net als de vorige jaren zal dit loopevenement plaatsvinden op de terreinen van Floréac langs de Beerveldse baan.

Deze keer echter niet – zoals het traditie was – op de eerste zaterdag van de maand november. Omwille van organisatorische redenen dient er uitgeweken naar het daaropvolgend weekend en zal dit sportieve evenement dus plaatshebben op zaterdag 11 november.
Misschien niet eens zo ongunstig, want dan is de vakantieperiode voorbij en uit ervaring weet men dat dit voor een grotere opkomst zorgt. Op naar een volgende recordeditie?

4 urenloop Lochristi op 11 11 2017

Het nieuwe parcours werd vorig positief onthaald en blijft behouden. Toch zal deze zestiende editie nog een nieuwigheid herbergen.
In de beginjaren van de 4-urenloop was er kinderopvang, onder meer voor de kinderen van een aantal leden van het organiserend comité.
Ondertussen groeiden hun kinderen op en zijn nu groot genoeg om…zelf kinderopvang met animatie te organiseren.  Sportievelingen kunnen dus met een gerust hart hun zoontje(s) of dochtertje(s) meebrengen.

Noteer alvast zaterdag 11 november in de agenda!

 

Scroll naar boven