51ste Lodejofeesten met quiz, fuif en comedy

Van donderdag 25 april t.e.m. zondag 28 april zijn er de 51ste Lodejofeesten. Dit jaar staan er een (familie)quiz, een beerpongtornooi en tridance, een comedy avond en een “brakdag” op het programma.

Lodejoquiz op donderdag

De 51ste editie van de Lodefeesten opent met een familiequiz. Er kunnen slechts 12 ploegen van 4 personen deelnemen, dus snel zijn is de boodschap. Deelnemen kost 20 euro/ploeg en inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jari.pisman@lodejo.be. Niemand keert met lege handen huiswaarts, iedereen prijs dus!
De deuren van JH Lodejo openen op donderdag 25 april om 19.00 uur en de quiz begint om 19.30 uur.

Beerpongboogie & Tridance op vrijdag

Dag 2 van de Lodejofeesten staat dan weer in het teken van plezier, competitie en dans. De avond begint in JH Lodejo met een Beerpongtornooi voor teams van 4 personen. Ploegen kunnen vanaf 19.00 uur inschrijven voor het tornooi dat om 19.30 uur van start gaat. Deelnemen kan vanaf 16 jaar (identiteitskaart verplicht!) en kost 15 euro/persoon of 60 euro/ploeg.  Ploegen met Lodejoleden betalen 52 euro. Drankjes zijn – voor de deelnemers – gratis tijdens het tornooi.

Vanaf 23.00 uur is er dan Tridance, een muzikale avond op 3 stages. DJ Flow, DJ DWT en  ZEROW zorgen voor de beats op de INSTUIF. Wie  DJ PEPPI en  DJ RESONANT wil horen komt aan zijn trekken in de RAVE CAVE. Zelf zingen en optreden kan dan weer in de KARAOKE STAGE.

Tridance start om 23.00 uur en is toegankelijk voor 16-plussers (identiteitskaart verplicht!). De inkom is gratis voor wie deelnam aan het beerpongtornooi, anderen betalen 5 euro in voorverkoop en 6 euro de avond zelf aan de kassa.

Zaterdag met stand-up comedy

Op zaterdagavond is er een mix van jong komisch talent en gevestigde waarden om de week al lachend af te sluiten. Met Vincent Voeten, Wolf Ceunen en de fantastische MC Steven Degryse als host, belooft deze avond een lachfestijn te worden.  Voormalig politie-inspecteur Vincent Voeten kent u misschien van het voorbije seizoen van “De Slimste Mens”. Hij won in 2022 Humo’s Comedy Cup, brengt wat zwartgallig humor, met harde grappen in een eerder droge vertelstijl. De comedy-avond begint om 20.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon maar leden van Jeugdhuis Lodejo kunnen binnen voor slechts 5 euro.

Zondag is chilldag

Eindigen doen ze dit jaar in JH Lodejo met een “brakdag” . Op zondag 28 april vanaf 14 uur kan je er terecht om spelletjes te spelen en  ‘s avonds wordt er – op het groot scherm – gezamenlijk naar de Mol gekeken.

Tickets reserveren?

Tickets reserveren voor de evenementen van de Lodejofeesten kan via https://www.lodejo.be/webshop/

Scroll naar boven