Joepla halfweg

Vier schone speelpleinweken liggen achter ons. Nog vier weken Joepla liggen voor ons. En die beloven: ‘MEGAWIJS’ te worden.

Graag blikken we kort terug op de voorbije week. Die was SUPER!

De kinderaantallen lagen de voorbije week hoog, zonder extremen. Met een gemiddelde van 290 kinderen per dag, hoor je ons zeker niet klagen over de opkomst.

Het doet ons deugd dat er dagelijks zoveel kinderen kiezen voor een dagje speelpleinfun!

Joepla’s voetbalkamp ging maandag van start met 50 deelnemers. Joepla’s danskampen (breakdance en clipdance) gingen maandag van start met 40 deelnemers. We zagen dat de organisatie van alle kampen zeer goed zat en dat externe partners elke dag keihard zwoegden en dat kinderen gelukkig naar huis gingen. We ontvingen vandaag al verschillende spontane complimenten over de kampen, dus we concluderen dat het in orde was.Tijd voor een kleine vreugdekreet en … vooruit blikken naar de volgende Joeplakampen. De komende week zijn dat Joepla’s pony- en paardenkamp 2, met 45 deelnemers en het showbizzkamp, met 12 deelnemers. Fun gegarandeerd, dat verklappen we nu al.

De Sierk

Joepla speelpleinwerking lochristi

Op donderdag gingen 25 kleuters richting familiepark De Sierk. De kleuters konden er genieten van allerlei speelhoeken, voerden zotte trucjes uit en sloten een geweldige dag af met een ijsje.

Technopolis

Diezelfde dag gingen 40 kinderen richting Technopolis. Ze woonden er enkele shows bij en voerden zelf enkele experimenten uit. Chance dat ze heelhuids terugkwamen.

Joepla speelpleinwerking lochristi technopolis

Karting

Ook de tieners hadden een uitstap op donderdag. Met 15 gingen ze richting Indoor Karting Antwerpen, om daar in twee verschillende races uit te vechten wie de snelste was. De eerste drie mochten op het podium. Yiiiiiiiha!

Joepla speelpleinwerking lochristi

Speelpleindag

Vrijdag organiseerden we onze open speelpleindag. Alles samen telden we zo’n 60 ouders die een kijkje kwamen nemen op het speelplein. We mochten besluiten dat die allemaal zeer tevreden zijn over de enthousiaste animatoren en de vreugde die we de kinderen dagelijks schenken. Wij waren op onze beurt tevreden over de opkomst van de ouders, die groter was dan andere jaren. Hieronder kan je genieten van een fotoreeks van Bennie, die zich tijdens de open speelpleindag volledig liet gaan met fototoestel.

Joepla speelpleinwerking lochristi familiedag

Joepla speelpleinwerking lochristi

Donderdag 30 juli trekken we opnieuw op uitstap. Dat doen we trouwens altijd op donderdag. De verschillende uitstappen kan je nalezen op www.speelpleinjoepla.be/uitstappen. Kinderen die op donderdag liever niet meegaan op uitstap, kunnen kiezen voor ‘klein plein’, speelplein met iets minder animatoren en daardoor iets minder activiteiten. Voor elk wat wils, hier op het speelplein.

Wil je ook een kijkje komen nemen op het speelplein? Alle kinderen zijn hier welkom! Vergeet niet op voorhand een login aan te maken voor je kind(eren), via www.lochristi.be/activiteiten.

Meer informatie? www.speelpleinjoepla.be

Bij het artikel van Gwynn deze schitterende fotoreeks van Bennie Vanderpiete op Gwynn Joepla Coumans

Posted by Lochristinaar.com on zondag 26 juli 2015

Scroll naar boven