Deelnemen aan masterstudie over N70?

Sanne Vervaet uit Lokeren studeert master Stedenbouw en Ruimtelijke Planning. Zij zoekt voor haar masterproef, die onder meer handelt over de detailhandel langs N70, participatie van bewoners en handelaars.

Sanne studeerde al architectuur en is nu aan haar masterproef ‘stedenbouw en ruimtelijke planning’ bezig aan de KU Leuven, campus architectuur in Gent. Zij passeert hier frequent op weg naar de campus.

Ze onderzoekt wat de bestaande situatie is, hoe deze is geëvolueerd en wat mogelijke alternatieven zijn voor de toekomst. Participatie van bewoners en handelaars is hierbij belangrijk.

“ Ik zou bij de bewoners langsgaan met een topiclijst en vragen stellen zoals: waarom hebt u destijds gekozen om hier te komen wonen? Hebt u veel overlast van verkeer? Hoe is de weg geëvolueerd? Wat denkt u dat een mogelijke oplossing is voor de overlast die de steenweg met zich meebrengt? “ 

De interviews worden afgenomen voor 17 april 2017 en daarom is snel reageren welkom. Wie langs ‘de steenweg’ of N70 woont of een zaak heeft van Zeveneken Dorp tot bijna aan de R4, kan haar contacteren via sanne.vervaet92@gmail.com of via haar thuistelefoon 09 339 14 55.

Het interview neemt maximaal 30 minuten in beslag, waarbij woonkeuze en ervaringen langs deze steenweg centraal staan.

Scroll naar boven