Lucky Box

Met de kerst- en eindejaarsperiode in het vooruitzicht, kunnen we stilaan al beginnen nadenken over cadeaus. Wat kopen we voor onze geliefden en wat zouden we graag krijgen van die geliefden? Voor velen geen gemakkelijke opdracht. Daarom is de Lucky Box een oplossing voor wie moeite heeft om de juiste cadeaus te kiezen.

De Lucky Box is een initiatief van Handelsgids. Het is een cadeaubox die de klassieke cadeaubon wat ruimer bekijkt. Je kan zelf het bedrag van de box bepalen of je kan die ook opsplitsen in verschillende bedragen. Als je een cadeaubon kiest, dan bepaal je vooraf al voor het grootste wat de persoon in kwestie krijgt of waar hij die bon kan inruilen. De Lucky Box pakt het anders aan. De cadeaubox kan besteed worden aan o. a. champagne, gastronomie, welness, bloemen, electronica of kunst. Van een ballonvaart tot een nieuw horloge, alles is mogelijk.

De Lucky Box is vanaf nu te koop bij de betere handelaars in Vlaanderen. De lijst met deelnemende handelaars is te vinden op http://www.handelsgids.be. Zoek op ‘verkooppunt’ voor de plaatsen die de Lucky Box verkopen, en op ‘Lucky Box’ voor de plaatsen waar de Lucky Box te verzilveren is.

Scroll naar boven