Music on Sundays: Ik moet zuipen

Bennie
0 reactie(s)
Ik moet zuipen

© Bennie Vanderpiete

Het hele land leeft in een WK-gekte. Door een gunstige loting kwamen onze Rode Duivels in een vrij gemakkelijke poule terecht voor de groepsfase. Drie overwinningen waren het resultaat en dus.. ook driemaal feest na de wedstrijd.

Een WK-lied hebben we deze keer niet maar “Ik moet zuipen” van PartyfrieX Ft. Schorre Chef is toch wel het fuifnummer van het moment.

Het volstaat dat de dj van dienst, na het affluiten van de wedstrijd deze schijf draait en de hele wei gaat uit de bol. En terwijl de enen meegaan in de polonaise die er steevast komt, brullen de anderen het refrein vrolijk mee:

“Ik moet zuipen!
Barman hedde gij mij nog niet geheurd
Doe mij wat bier
Ieder kwartier”

Een Grammy Award zal dit nummer nooit krijgen. Maar het filmpje op YouTube stevent af op 5 miljoen views. En morgen is het opnieuw zo ver. Dan maken we in de achtste finale sushi van Japan.

En dan weet iedereen wat volgt: “Ik wil zuipen!”.
Oefen alvast nog eens en…tot morgen!